TERBARU :
HOME » , , » KRIM IBU PUTIH NINA 20G

KRIM IBU PUTIH NINA 20G

{[['']]}
Krim Ibu Putih 20g


Harga Jualan :
RM50.00
RM35.00 sahaja !!

FREE POSTAGE !!
Sabah/Sarawak +RM3


Isi Kandungan : 40g (20g nett)

KEHEBATAN KRIM IBU PUTIH :
✔ Mencerahkan kulit seawal seminggu
✔ Kecerahan secara alami, sekata dan natural
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tiada penggelupasan
✔ Menghaluskan pori-pori
✔ Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan
✔ Menghilangkan parut dan cela
✔ Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. 


CARA GUNA KRIM IBU PUTIH :
1- Krim dwiguna IBU PUTIH bertindak sebagai booster dalam rangkaian penjagaan wajah/kulit anda, untuk memberikan kesan/impak kecerahan dan kegebuan maksima yang berkekalan.
2- Ia adalah pekat, jadi anda perlu campurkan sahaja krim ini dengan krim sedia ada anda sebelum digunakan.

Contohnya, campurkan sedikit sahaja krim IBU PUTIH dalam krim pelembab atau KRIM MALAM anda. Sapu sebelum tidur. Untuk bahagian badan lain, campurkan ia dalam losyen badan, dan sapu rata pada bahagian di ingini. Lakukan secara rutin setiap hari dan lihat kesan kecerahan yang diingini hanya dalam beberapa hari!


TIPS MUDAH GUNA KRIM IBU PUTIH :
- Sapu dulu krim muka atau losyen badan anda. Kemudian baru calitkan sedikit saja IBU PUTIH pada bahagian diingini dan ratakan.. Cubalah..

Krim IBU PUTIH diformulasi dari ekstrak biji anggur, bebas bahan kimia hidrokuinon serta tiada kesan sampingan..


SOALAN LAZIM KRIM IBU PUTIH :
1. Apa itu Krim Ibu Putih?
Ia adalah sejenis ibu kepada segala jenis krim a.k.a pure cream untuk memutihkan wajah dan badan TANPA kesan sampingan.

2. Boleh campur dengan produk lain?
Yes boleh, ia tidak memberi kesan sampingan malah memberi hasil yg sgt superb, tak percaya? Sila cuba dan senyum :)

3. Produk apa yang boleh dicampurkan dengan Krim Ibu Putih ni?
Sebarang krim atau whitening lotion yang kita ada contohnya Nivea ke, Vaseline ke, apa-apa pun takpe boleh je.

4. Satu bekas Krim Ibu Putih boleh tahan berapa lama?
Krim ini satu bekas 20g jika anda memakai di badan mgkin 1 bekas untuk 1 weeks, tp jika di wajah sebulan pun tahan u ols

5. Harga?
Harga RM40 PERCUMA kos penghantaran. Mahal??? yg terbaik HARUSLAH..barang baik, berbaloi2 uollss. Kalo yg murah2..intipati murah..side effect bagai..yang ni dijamin selamat! Mix sikit dengan krim malam +whitening body lotion u olls..nak lagi Malatops mix dgn whitening body.Nak cantik putih bersih.. Kena rajin la kannnn?

6. Ada kesan sampingan ke Krim Ibu Putih ni?
NO NO NO!!! Nehi nehi nehi !! Malah kesan yg luar biasa hebat uols. Krim ini adalah daripada ekstrak pati anggur. Malahan banyak feedback positif dan testimoni yang diberikan. Bagi yang masih ragu-ragu, boleh apply Krim Ibu Putih ni secara nipis, kalau rasa kulit dah ok. Takde masalah untuk apply tebal sikit. (Buat masa ni kita tak pernah terima feedback negatif lagi)

7. Produk ni sama ke dengan produk Ibu Putih yang lain?
Itu tak pasti mungkin YA mungkin TIDAK, tapi mgkin juga ia datang dari kilang yg sama .. So, tiada istilah rebranding ye sayang2 semua ia datang BER KG2.. kalau ia menggunakan bahan yang sama, tapi namanya Krim Abah Putih @ Krim Ibu Putih Nyonya, sememangnya ia rebrand.

8. Betul ke dengar-dengar krim Ibu Putih ni hanya pakai malam-malam je?
Takde masalah kalau nak pakai pagi-pagi sebelum pergi kerja ke, menyiram pokok ke, tengok TV ke. Kalau untuk keluar rumah pun boleh cuma tak dapat dipastikan samada Krim Ibu Putih mempunyai perlindungan UV atau tidak.

9. Awak ni jual yang Krim Ibu Putih Nina tiruan atau asli? Macammana nak tahu?
Selama kita menjual Krim Ibu Putih Nina ni, takde lagi customer yang complain kulit rosak ke, tiba-tiba jadi hitam ke. Kita ambil dari NinaPrettyShoppe. Dan kita punya Krim Ibu Putih Nina mempunyai line gold di tepi, packaging plastik, & warna sticker tidak terlalu terang. 

10. Boleh ke kalau Krim Ibu Putih ni tak campur apa-apa krim? Pakai macam tu je
Seelok-eloknya campurkanlah Krim Ibu Putih dengan sebarang krim/losyen. Sebab Krim Ibu Putih ni cuma basic atau kata lain 'booster'. Seumpama Ajinomoto. Krim Ibu Putih untuk memutih, Ajinomoto untuk pemyedap makanan. Kalau guna krim sahaja seumpama kita makan Ajinomoto macam tu je. Sedap ke? Sebab tu lah Krim Ibu Putih tu perlu dicampurkan dengan apa-apa krim/losyen barulah berkesan. Ajinomoto pun kalau ditambah pada makanan barulah sedap. Tak gitu?

11. Berapa lama nak nampak kesan pemutihan Krim Ibu Putih?
Kesan pemutihan bergantung kepada :
1. Tona kulit
2. Kerajinan untuk menyapu Krim Ibu Putih SECARA KONSISTEN

Kalau tak rajin tu faham-fahamlah kenapa. Bagi penggunaan yang konsisten, kesan akan dapat dilihat seawal 3 hari bergantung kepada tona kulit.

13. Krim Ibu Putih ni ada KKM ke?
Tiada KKM lagi buat masa ni. But so far, feedback yang diterima amat memberangsangkan, tiada lagi feedback negatif yang diterima.

14. Ada jual by kilo tak?
Takde - untuk menjamin keaslian Krim Ibu Putih Nina.

15. Ada sesetengah yang guna Krim Ibu Putih ni cakap tiruan lah, gatal-gatal muka lah, radang lah, betul ke sekarang Krim Ibu Putih banyak yang tiruan?? *New*
Sebenar-benarnya tak wujud isu ori tak ori dalam Krim Ibu Putih ni sebab kebanyakan seller beli Krim Ibu Putih borong by kilo dan buat branding sendiri (sticker, bekas, dll). Kilangnya pun cuma satu. Isu ini timbul apabila :
1. Krim yang dijual bukan Krim Ibu Putih, mungkin krim mana-mana entah dan claim ia sebagai Krim Ibu Putih (sebab tu ada yang rasa gatal-gatal, sensitif dll)
2. Banyak krim ibu putih tapi dalam bentuk yang berbeza (packaging kaca, sticker tak serupa dan lain-lain)
3. Seller suka mencaras orang lain dengan mengatakan Krim Ibu Putih yang dia jual hanyalah ori, yang lain sticker senget-senget tak ori, yang bukan packaging plastik tu tiruan, dan lain-lain lagi,
4. Sebenarnya kulit anda yang sensitif, sebab tu ada gatal-gatal dan kemerah-merahan yang muncul

16. Saya ni jenis kulit sensitif, boleh tak guna Krim Ibu Putih ni. Takutlah kesan tak ok, muka merah-merah pula *New*
Untuk yang ragu-ragu nak guna Krim Ibu Putih sebab kulit sensitif, ini adalah cara untuk kenal pasti krim tersebut sesuai untuk anda atau tak.
1. Ambil sedikit Krim Ibu Putih, letakkan atau sapukan di pelipat siku (tempat selalu nurse ambil darah)
2. Tunggu sebentar. Sekiranya di bahagian pelipat tu rasa tak selesa, gatal-gatal & kemerahan, maknanya kulit anda sensitif dengan Krim Ibu Putih.
3. Kulit pelipat siku = kulit muka.
4. Untuk yang benar-benar ada kulit sensitif, disarankan menggunakan skincare yang berasaskan HERBA.

17. Saya ada resdung. Boleh ke pakai Krim Ibu Putih ni? *New*
Boleh takde masalah. Boleh gunakan dalam kuantiti yang sedikit @ apply nipis-nipis. Kalau ok, boleh teruskan, kalau tak berapa ok, boleh skip.

18. Habis Krim Ibu Putih yang berlambak-lambak kat pasaran yang tak sama macam Krim Ibu Putih sis jual tu TIRUAN ke??!! *New*
Siapa cakap?? Krim Ibu Putih yang selain dari bekas plastik @ sticker pun lain @ nama dia lain TAK BERERTI IANYA TIDAK ORIGINAL. Kandungannya sama cuma nama, bekas, sticker sahaja lain. Dan namanya bukan krim ibu Nina. Malahan sekarang ni ada macam-macam Krim Ibu Putih, ada yang telah dicampurkan dengan UV SPF, gluta dan ada juga yang dibacakan dengan ayat suci Al-Quran. Untuk kepastian, sila tanya seller tu sendiri samada krim tersebut Krim Ibu Putih atau tidak kerana kebanyakan mereka beli Krim Ibu Putih secara borong by kilo dan buat branding sendiri.

Kesimpulannya : Krim selain seperti kita jual bukanlah Krim Ibu Putih Nina. Tapi kandungannya sama cuma namanya lain. Tapi ianya dipanggil ibu putih. Harap maklum (Tidak termasuk Pati Janna Lawwa ye, takde kena mengena langsung)

19. Saya konfius lah, boleh percaya ke beli kat sis Krim Ibu Putih ni?? *New*
Sehingga sekarang, kita TIDAK PERNAH menerima apa-apa komen negatif mengenainya. Malah semua feedback yang diberi benar-benar memberangsangkan. Dan kita telah menjual lebih dari 3,000pcs dan bertambah setiap hari samada borong atau runcit, pelanggan online mahupun offline.

Jika anda terlalu banyak songeh, MINTA KERJASAMA BELI DENGAN SELLER LAIN. Terima kasih.


PEMBELIAN SECARA BORONG KRIM IBU PUTIH NINA :
 PAKEJ
 KUANTITI
HARGA SEUNIT 
JUMLAH 
1
 6pcs
RM20.00 
 RM120.00
2
 11pcs
 RM18.00
 RM198.00
 3
 16pcs
 RM16.00
 RM256.00
 4
21pcs
RM14.00 
RM294.00 
 5
 26pcs ke atas
RM12.00 
 RM312.00
p/s : Tidak termasuk kos pos


TESTIMONI KRIM IBU PUTIH :
Krim Ibu Putih ori vs fake

Krim Ibu Putih ori vs fake




TESTIMONI KRIM IBU PUTIH :


Krim Ibu Putih 20g


Krim Ibu Putih 20g

Krim Ibu Putih 20g


Krim Ibu Putih 20g


Nad Zainal pun pakai Krim Ibu Putih


PEMBELIAN SECARA BORONG KRIM IBU PUTIH :
SMS/Whatsapp : 011-2409 9343
Email : embriogino@gmail.com
PM : https://www.facebook.com/messages/BeautyKioskMurah
Kami akan berikan harga yang berpatutan kepada anda !!



Kongsi Artikel Ini :

HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
embriogino [at]gmail.com
gantikan [at] kepada @

P/s : Kadang2 panggilan tidak dapat dijawab kerana sedang melayan pelanggan. Sebaiknya SMS pertanyaan anda.

Setiap produk yang dipaparkan TIDAK TERMASUK KOS POS, minima kos penghantaran RM6 SEM | RM9 SS melainkan ditulis Free Postage


facebook twitter gplus pinterest rss


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger