TERBARU :
HOME » , , , » PATI IBU PUTIH 35G JANNA LAWWA (NEW PACK)

PATI IBU PUTIH 35G JANNA LAWWA (NEW PACK)

{[['']]}
Pati Ibu Putih Janna Lawwa


Harga Jualan :
RM85.00 sahaja !!
[untuk harga istimewa, sila SMS/Whatsapp/PM kami]

FREE POSTAGE !!
Sabah/Sarawak +RM3

PERCUMA !!
2x Sabun Susu Beras Collagen


Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
PATI IBU PUTIH
No. Sijil : NOT130904110K


Kandungan pati ibuputih kami 30gram, sticker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, berbau harum, dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yang berkualiti tinggi


KANDUNGAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
1. IBU PATI dari Bunga Melati
2. Bunga Melor
3. Sandalwood
4. Suwandakottan
5. Neem (Daun Semambu)
6. Venivel
7. Ibu Kunyit Putih
8. Welmee (Licorice)
9. Alpha Arbutin
10. Tranexamic Acid
11. Kojic Acid
12. Gluthathione
13. Collagen
14. Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN


CARA MENGGUNAKAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
1 - Pati Ibu Putih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.
2- Untuk kesan berganda dan lebih segera pemutihan kulit Pati Ibu Putih JANNA LAWWA 'dimixkan' dengan Glutha Kojic Serum.

Pati Ibu Putih digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu :
->Pada wajah :
1- sekali sehari malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga
2- 1diserap selepas wajah dibersihkan dan selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati Ibuputih diselang selikan sehari.

-> Pada badan :
1- Sehari sekali selepas mandi dan boleh sehari dua kali untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

-> Pada parut lama dan parut baru :
1- Sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.
2- Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat
3- Pati IbuPutih juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti.sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan gebu dan kulit halus


KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati -pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan

Kesan ketara yang segera dan kekal memutih gebukan kulit 'pinkish white' pemutihan yang tanpa kesan sampingan, semulajadi malahan bekerja
✔ Melindungi
✔ Melicinkan
✔ Merawat
✔ Membaikpulih
✔ Melegakan
✔ Mengimbangi pH kulit
✔ Melembutkan
✔ ANTI-OKSIDAN, lantas mencetuskan kulit JELITA


KELEBIHAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA : 
✔ Anti keradangan kulit,
✔ Memperbaharui sel,
✔ Mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat,
✔ Menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur
✔ Membentuk paras wajah V shape
✔ Memudakan kulit, fungus
✔ Menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan


PATI IBU PUTIH JANNA LAWA JUGA BERFUNGSI :
✔ Menaturalkan kulit yang nipis, sunburn, seperti kulit gelap akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama dan sambil merawat kulit yang rosak.
✔ Ianya gabungan yang unik juga membantu mengawal pelepasan lebihan minyak kulit untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan.
✔ Satu produk yang memberi rasa kulit yang mesra dan selamat.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.


SOALAN LAZIM PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
1. Berapa harga & kandungan Pati Ibu Putih Janna Lawwa
Harga RM85.00 PERCUMA kos penghantaran. Untuk Sabah/Sarawak sila tambah RM3. Untuk harga special sila PM/SMS/Whatsapp Admin sendiri. Kandungan 30g.

2. Apa beza Pati Janna Lawwa berbanding Krim Ibu Putih yang berlambak-lambak kat pasaran tu??!!
Terlalu banyak dan terlalu besar bezanya antara Pati Janna Lawwa dan Krim Ibu Putih lain. Di bawah ni saya ringkaskan seba sedikit;
ADA KELULUSAN KKM -->NOT130904110K

HALAL ; diperakui Halal oleh Jakim dan mempunyai logo halal pada bekasnya

ADA UV PROTECTION ; tidak seperti Krim Ibu Putih lain, Pati Janna Lawwa mempunyai UV Protection yang tinggi sekitar SPF88++. Jadi anda tak perlu risau ketika keluar berjalan-jalan di bawah terik matahari.

DIHASILKAN DI KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP ; Tidak semua kilang-kilang di Malaysia mempunyai status GMP malah sukar untuk mendapatkan status tersebut. Kilang bertaraf GMP wajib mengikut piawaian, jadi mereka menitikberatkan soal standard, mutu, kualiti dan sentiasa dipantau.

BOLEH DIPAKAI TANPA CAMPUR APA-APA KRIM; Jika anda mempunyai stretchmark, pelipat yang gelap, rekahan, anad boleh menyapu pati Janna Lawwa pada tempat-tempat yang bermasalah termasuk puting buah dada, celahan ketiak dan lain-lain. Pati Ibu Putih Janna Lawwa menjadikan warna kulit yang gelap kepada kemerahan yang sihat :)

TERBARU !! BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP BIBIR !! ; Terutama bibir yang kering, mencerahkan bibir yang lebam-lebam, bibir yang pecah-pecah serta HALAL. Tiada kesan sampingan jika tertelan kerana kandungannya bebas racun, bersih dan HALAL!

KANDUNGAN ; Terdiri daripada 15 bahan utama yang sangat-sangat berkhasiat pada kulit. Pada kandungannya juga terdapat manik-manik biru yang mengandundi Collagen, Vitamin A, C, E & Multivitamin. 10x lebih berkesan, 10x lebih efektif dan 10x lebih menjimatkan pemakainya :)

BUATAN MALAYSIA, BUMIPUTERA ISLAM ; Ya, Pati Ibu Putih Janna Lawwa ialah Buatan Malaysia dan Bumiputera Islam. Pengasasnya ialah Kak Janna & juga gambarnya digunakan di setiap sticker/bekas Janna Lawwa. Dan tahukah anda, brand Janna Lawwa & Fadaraj sudah lama bertapak di Malaysia?

PUTIH GEBU KEKAL & PENJAGAAN KULIT YANG AMAT BAGUS ; Ya, Pati Ibu Putih Janna Lawwa memberikan anda pemutihan dan gebu yang kekal. Kesan pemutihan boleh dilihat seawal 3 hari jika anda menggunakannya dengan kerap dan rajin juga mengikut tona kulit. Ianya juga bertindak sebagai anti keradangan kulit, memperbaharui sel, mengecutkan jerawat, parut jerawat, menghalang tumbuhnya jerawat, menghilangkan kesan jeragat, freckles, age spot, kedut, kulit yang kendur, membentuk paras wajah V shape, memudakan kulit, fungus, menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan serta mengatasi semua masalah kulit sambil patinya bekerja sebagai pemutihan kulit.

STICKER ; Sticker Pati Ibu Putih Janna Lawwa berwarna PINK dan bekasnya mempunyai pelekat QC Seal, apabila anda membuka penutupnya, automatik pelekat QC Sealnya akan pecah dan bukan boleh dicabut seperti sticker lain.

Jadi, Ibu Putih Janna Lawwa yang bukan bersticker PINK dan takde QC Seal bukanlah Janna Lawwa okay jangan pandai-pandai cakap yang bukan sticker PINK tu Janna Lawwa tiruan, sebab ianya langsung bukan Janna Lawwa. Ianya cuma krim ibu putih biasa yang tiada KKM, tiada logo halal, tiada UV SPF, kandungannya sama sekali tidak menyerupai Pati Janna Lawwa, sticker & bekas pun lain, dan tidak diketahui samada ia Buatan Malaysia atau tidak.





TESTIMONI PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Pati Ibu Putih Janna Lawwa


Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa


Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa

Testimoni Pati Ibu Putih Janna Lawwa





Kongsi Artikel Ini :

HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
BeautyKioskMurah
sila klik link di atas

LAST PAYMENT :
HARI BEKERJA :
PosLaju : 3 petang
Gdex : 2 petang
COD : 11 pagi
Walk-in : Inform dahulu

SABTU (kecuali Sabtu minggu pertama) :
PosLaju : 12 tengah hari
Gdex : Tiada
COD : Tiada
Walk-in : Inform dahulu

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger