TERBARU :
HOME » , , , » MASK PATI IBU DIAMOND - 50ML

MASK PATI IBU DIAMOND - 50ML

{[['']]}
Mask Ibu Putih Diamond


Harga Jualan :
RM40.00 sahaja !!

FREE POSTAGE !!
Sabah/Sarawak +RM3

Isi Kandungan : 50ml/gram

Mask pati ibu emas/diamond

Harga Borong :
10 - 30 pcs : RM 20 each
31 - 50 pcs : RM 18 each
51 - 99 pcs : RM 16 each
Belum termasuk kos pos ye 

KANDUNGAN / BAHAN UTAMA PATI IBU DIAMOND/EMAS/PINK :
1. Estrak diamond
2. Ekstrak buah beri
3. Susu madu
4. Bengkuang
5. Pati ibu putih
6. L glutathione pure


KELEBIHAN MASK IBU PUTIH DIAMOND/EMAS :
✔ Fokus mengurangkan minyak pada muka
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Mencerahkan serta melembapkan
✔ Menghilangkan fleks2 akibat parut2 jerawat
✔ Membersihkan dari dalam
✔ Mengecilkan pori2 muka
✔ Membantutkan jerawat naik
✔ Membuang segala white head/blackhead
✔ Digunakan selama 15-20 minit
✔ Selepas kering tarik secara perlahan2 dan cuci muka seperti biasa


CARA GUNA MASK PATI IBU DIAMOND/GOLD :
1- Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit
2- Jauhi bawah mata!! Lepas kering boleh la tarik perlahan-lahan (peel off) dan cuci muka.
3- Tak sampai beberapa saat anda boleh rasakan perbezaan pada kulit
4- Tiada lagi minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah :)


SOALAN LAZIM MASK PATI IBU (EMAS/DIAMOND) :
1. Ada perbezaan tak mask diamond, emas & pink?
Tiada beza. Cuma pengguna di bawah umur 30-an saya prefer guna yang Diamond sahaja sebab tu Diamond laju. Pink lebih kepada moisturizing (kelembapan) dan whitening (pencerahan)

2. Anggaran satu bekas mask ni boleh tahan berapa lama?
Cukup memakainya seminggu sekali. Terpulang samada untuk nak pakai tebal-tebal atau nipis,  untuk tahan lebih lama better guna nipis-nipis pun dah cukup

3. Berapa harga Mask Pati Ibu ni?
Harga RM40.00 percuma kos penghantaran ke Semenanjung. Sabah dan Sarawak sila tambah RM3

4. Asal mana Mask Pati Ibu Diamond ni?
Made in Malaysia :) Dari pengasas Lyanaz Beauty Care

5. Apa bahan utama Pati Ibu Mask ni?
1. Estrak diamond
2. Ekstrak buah beri
3. Susu madu
4. Bengkuang
5. Pati ibu putih
6. L glutathione pure


TESTIMONI & GAMBAR MASK IBU PUTIH (EMAS/DIAMOND) :
Mask Ibu Putih (Emas/Diamond)

Testimoni Mask Ibu Putih (Emas/Diamond)

Mask Ibu Putih (Emas/Diamond)


Mask Ibu Putih (Emas)

Mask Ibu Putih (Diamond)




Kongsi Artikel Ini :

HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
embriogino [at]gmail.com
gantikan [at] kepada @

P/s : Kadang2 panggilan tidak dapat dijawab kerana sedang melayan pelanggan. Sebaiknya SMS pertanyaan anda.

Bagi yang ingin membuat pembelian dengan kami, sila SMS/Whatsapp untuk pastikan stok. Pembayaran hendaklah dibuat sebelum 2 petang bagi mengelakkan parcel anda dipos keesokan harinya.


facebook twitter gplus pinterest rss


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger