TERBARU :

SLIMMEWHITE 250ML

{[['']]}
Slimmewhite 250ml


HARGA JUALAN :
1 botol RM120.00
2 botol RM200.00

FREE POSTAGE !!
Sabah/Sarawak +RM5 

Isi Kandungan/Berat : 250ml

INFO PRODUK SLIMMEWHITE :
SLIMMEWHITE adalah produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal.

SLIMMEWHITE dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari.

SLIMMEWHITE dihasilkan dalam bentuk jus. Mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh.

SLIMMEWHITE sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM.

APA KEUNIKAN SLIMMEWHITE?
SLIMMEWHITE merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia.

SLIMMEWHITE sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap.

SLIMMEWHITE sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana.

SLIMMEWHITE juga sangat sesuai untuk lelaki & perempuan..

Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE.

SLIMMEWHITE dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya.


10 BAHAN UTAMA SLIMMEWHITE :
1. Garcinia Cambogia - Herba terbaik menghalang lemak
2. Green Tea - Meningkatkan proses pembakaran lemak
3. Gingko biloba - Bertindak sebagai antioksidan
4. Glutathione - Ejen pemutih kulit
5. Gymnema Syvestre - Menahan rasa lapar dengan konsisten
6.  Flaxseed - Pembakar lemak dan menyihatkan kulit & rambut
7. White Kidney Bean - Kaya dengan fiber dan memberi tenaga
8. Stevia - Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori
9. Guarana - Membantu mengurangkan berat badan
10. Aloe Vera - Mencerah dan merawat masalah kulit


KENAPA PILIH SLIMMEWHITE?
✔ 6x membakar lemak, membuang toksin & racun di dalam badan
✔ 4x detox
✔ Berkesan untuk menyekat gula & karbohidrat
✔ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang & bertenaga
✔ Memutihkan & melembapkan kulit
✔ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan & luka
✔ Meningkatkan imunisasi badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat2 lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
✔ Tak perlu diet ketat
✔ Tak perlu bersenam
✔ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja & rasa yg sangat sedap !
✔ Disamping itu, SlimmeWhite dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti ; jantung, asma/ pernafasan, kanser payudara/ prostat, parkinson, saraf/ gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SlimmeWhite


KELEBIHAN JUS SLIMMEWHITE :
PERTAMA DI ASIA. Gabungan Garcinia Cambogia dan Gluthation. Satu2nye jus yg boleh beri kesan 2 dlm 1 iaitu utk kurus dan terlajak putih.
✔ 100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam jus slimmewhite. so anda x perlu risau sbb xde kesan sampingan.
PRODUK MUSLIM. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. So anda x perlu risau sbb produk dijamin bersih dan halal.
JUS THORBAEK DAN BERKESAN. Bakar lemak sampai 6x, detox 4x, halang karbo dan gula berlebihan, kurangkan selera makan. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke3.
BAIK UTK KESIHATAN. Melancarkan peredaran darah, tingkatkan metabolisma bdn, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
MUDAH MINUM X PERLU BANCUH. Mudah sgt sbb minum terus dari botol tanpa perlu bancuh dgn Cup sukatan yang disediakan. Anda x perlu la bawa shaker ke sudu ke lagi
lepas ni.
SENANG DIBAWA. Botol yang elegen yang mudah dibawa kemana2. Mudah la nak travel ke mana2 tanpa perlu risau produk tertinggal. sbb anda boleh bawa kemana saja.
KKM APPROVED. No ruj KKM 210915/08/304. Dah x perlu risau tentang kkm.
HARGA MURAH. Antara jus pembakar lemak dan putihkan kulit termurah dipasaran. Anda x perlu DIET serta SENAM KETAT.


CARA PENGAMBILAN SLIMMEWHITE :
1- Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam.
2- Ulang setiap hari.

Tidak sesuai bagi golongan :
• Wanita mengandung, berpantang & menyusukan anak
• Berumur kurang dari 18tahun & melebihi 65 tahun
• Pesakit jantung & diabetes
• Gastrik teruk
• Migrain

✔ Sebotol 250ml untuk sebulan penggunaan
✔ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari !!!


INFO & TESTIMONI SLIMMEWHITE :
Testimoni Slimmewhite

Testimoni Slimmewhite

Testimoni Slimmewhite

Testimoni Slimmewhite

Testimoni Slimmewhite

Slimmewhite

Kongsi Artikel Ini :
HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju / Gdex: 3 petang
COD : inform sebelum 11 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)

CASH ON DELIVERY

KAWASAN LIPUTAN COD: 
• Seri Kembangan, The Mines 
• Serdang Perdana/Serdang Raya 
• UPM, MARDI 
• Bandar Tun Hussein Onn Cheras 
• Puchong (dr Bkt Puchong --> IOI Mall) 
• Equine & area berdekatan 
• Bangi 
• Putrajaya 
• Sg Ramal --> Bdr Teknologi Kajang 
• Semenyih 
• KL (dr Times Square & radius 10km drpdnya) 
• Hulu Langat (Petronas Nanding) 
• Ampang 
• Setiawangsa 
• Keramat 
• Wangsa Maju, Sri Rampai
• Setapak --> Danau Kota 
• Tmn Melati 
• Tmn Melawati 
• Zoo, Ukay Perdana 
• Sentul 
• Sg Besi, Lakefields 
• Bdr Tasek Selatan 
• Bdr Tun Razak 
• Bdr Seri Permaisuri --> PGRM Cheras 

Isnin, Rabu & Jumaat: Area Selangor
Selasa & Khamis: Area KL

 Minima caj penghantaran RM6 bergantung pada kawasan dan berat produk 
 Runner hanya available hari & waktu bekerja sahaja 
 Sahkan tempahan anda sebelum jam 11 pagi hari yang sama

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger