TERBARU :
HOME » , , » SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI (TABLET)

SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI (TABLET)

{[['']]}
Susu Kambing Kurma Madu Lima Jari


Harga Pasaran : RM59.00
Harga Kami : RM55.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM4.00

Isi Kandungan/Berat :

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

KANDUNGAN SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI :
1.Susu Kambing
2. Kurma
3. Madu
4. Kolagen Ikan Salmon
5. Vitamin C
6. Vitamin E
7. Astaxanthin
8. Ekstrak Biji Anggur


KELEBIHAN & KHASIAT SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI :
Apa yg anda bakal dapat dgn magik kami ni?
✔ Pencerahan berganda seluruh badan
✔ Masalah jerawat, kulit kusam, pigmentasi & tona tidak sekata tiada lagi
✔ Badan bertenaga dan tidak mudah lesu
✔ Kulit lebih anjal & berseri kerana pertambahan kolagen dalam badan
✔ Detox dan melancarkan sistem penghadaman
✔ Melegakan period pain (senggugut)
✔ Bagus untuk pertumbuhan gigi, tulang & IQ kanak-kanak
✔ Mengandungi sejuta kebaikan untuk wanita hamil & menyusu


SOALAN LAZIM SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI :
NAK CUBA SKKM LIMA JARI TAPI STILL TERAGAK2? 
JOM BACA NI!!!

1. KENAPA HARUS SKKM LIMA JARI???
Skkm ni bukan hanya bertindak sebagai whitening booster tp ada macam2 khasiat yg bagus untuk kesihatan korang

2. KALAU STOP KULIT JADI GELAP BALIK KE?
Kulit tidak akan gelap tetapi badan anda akan kekurangan kolagen & vitamin yg diperlukan.

3. BETUL KE BAIK UNTUK KESIHATAN?
Sebab dalam satu candy yg korang kunyah2 tu atau segelas susu yg korang minum tu umpama korang dah makan macam2 makanan berkhasiat. Ada susu kambing, madu, kurma, kolagen ikan salmon, vitamin C, astaxanthin.. ekstrak biji anggur pun ada tau

4. SAYA MEMANG TAK MINUM SUSU, MACAM MANA?
Haa.. ni la specialnya skkm ni. Langsung tak bau susu kambing tu tau. Rasa macam makan candy biasa tapi kaya dengan khasiat!

5. ASTAXANTHIN TU APA? BAHAN KIMIA EH?
Astaxanthin ni ekstrak antioksidan bermutu tinggi & terbaik dari laut dalam. Bukan kimia tau! Nanti kami akan kongsikan banyak lg khasiat astaxanthin ni

6. SIAPA JE YG BOLEH AMALKAN?
Semua orang! Ya, semua la tak kira lelaki perempuan, tua muda, budak2 pun boleh. Memang terbaik

INFO & TESTIMONI SUSU KAMBING KURMA MADU LIMA JARI :
Testimoni Susu Kambing Kurma Madu Lima Jari

Testimoni Susu Kambing Kurma Madu Lima Jari

Testimoni Susu Kambing Kurma Madu Lima Jari

Testimoni Susu Kambing Kurma Madu Lima Jari




Kongsi Artikel Ini :
HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju / Gdex: 3 petang
COD : inform sebelum 11 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)

CASH ON DELIVERY

KAWASAN LIPUTAN COD: 
• Seri Kembangan, The Mines 
• Serdang Perdana/Serdang Raya 
• UPM, MARDI 
• Bandar Tun Hussein Onn Cheras 
• Puchong (dr Bkt Puchong --> IOI Mall) 
• Equine & area berdekatan 
• Bangi 
• Putrajaya 
• Sg Ramal --> Bdr Teknologi Kajang 
• Semenyih 
• KL (dr Times Square & radius 10km drpdnya) 
• Hulu Langat (Petronas Nanding) 
• Ampang 
• Setiawangsa 
• Keramat 
• Wangsa Maju, Sri Rampai
• Setapak --> Danau Kota 
• Tmn Melati 
• Tmn Melawati 
• Zoo, Ukay Perdana 
• Sentul 
• Sg Besi, Lakefields 
• Bdr Tasek Selatan 
• Bdr Tun Razak 
• Bdr Seri Permaisuri --> PGRM Cheras 

Isnin, Rabu & Jumaat: Area Selangor
Selasa & Khamis: Area KL

 Minima caj penghantaran RM6 bergantung pada kawasan dan berat produk 
 Runner hanya available hari & waktu bekerja sahaja 
 Sahkan tempahan anda sebelum jam 11 pagi hari yang sama

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger