TERBARU :
HOME » , , » (CLEARANCE) DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH

(CLEARANCE) DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH

{[['']]}
Dewi Perapat Hygiene Feminine Wash


Harga Pasaran : RM29.90
Harga Kami : RM24.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM5.90


Isi Kandungan/Berat : 100ml

POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

⚠️ EXP. DATE 11/2017 ⚠️

4 DALAM 1
Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita !!

KELEBIHAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
✔ Memberikan kesegaran dan kebersihan sepanjang hari
✔ Diformulakan khas bagi wanita untuk membersihkan bahagian luar feminin tanpa sebarang gangguan dan was-was
✔ Merapat dan memutih bahagian feminin wanita
✔ Sangat disyorkan penggunaan ketika didatangi haid
✔ Sangat sesuai dan lembut untuk kulit sensitif
✔ Membantu masalah bau badan bagi lelaki dan perempuan
✔ Menjaga PH miss V dengan sempurna tidak mengeringkan


KANDUNGAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
1. Air yang dirawat
2. Ekstrak Manjakani
3. Terminalia Belerica
4. Minyak Cengkih
5. Centella Asiatica
6. Ekstrak Daun Sirih
7. Glucol
8. Ekstrak Oren ( Vitamin C )


CARA PENGGUNAAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
UNTUK PEMBERSIH MISS V :
1- Tuangkan sedikit pencuci pada tapak tangan yang bersih dan lembap
2- Cuci bahagian luar feminin sehingga berbuih.
3- Kemudian bilas sehingga bersih.


SEBAGAI PENCERAH UNTUK LELAKI DAN WANITA :
1- Letakkan sedikit cecair sebesar 20 sen di jari anda.
2- Buihkan sedikit gosok di tempat yang berkenaan seperti ketiak / celah pelipat peha / leher.
3- Biarkan sehingga 5 ke 10 minit
4- Bilas sehingga bersih


SEBAGAI PENGHILANG BAU BADAN :
1- Letakkan sedikit cecair sebesar 20 sen di jari anda. Sapu pada ketiak ( jika masalah anda adalah ketiak ) 2- Biarkan sehingga 5 ke 10 minit.
3- Boleh digunakan 2 kali sehari


KELEBIHAN LAIN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
1. Bantu wanita dgn bahagian miss V. KASI RAPAT TEGANG HARUM PINK COLOR.

2. Katakan no to keputihan, bau kurang harum dan ketidakselesaan kpd miss v.

3. Waktu haid boleh guna bagi membantu gigirls outthere stay fresh and wangi. Sungguh wangi bau strawberry. Rasa mcm nak makan2 je lalalaaa.

4. So apa faedah utk lelaki pula ? Well siapa yg ada bau badan boleh guna wash ni untuk dijadikan elemen sbg pengurang bau badan. Gantikan bau bacin anda dengan bau strawberry yg lazat dah harum. Kasi gigirls out there terpesona cewahh.

Caranya hanya gosokkan wash ni di bahagian bermasalah contohnya di ketiak dan biarkan 4 ke 10 minit dan biarkan haruman strawberry meresap dan sireh mematikan kuman punca bau busuk anda tu.

Boleh digunakan daily basis.

5. Ada bahagian2 yang gelap akibat daki zaman lapuk, kesan2 parut lama yang susah nak hilang, celah celah pelipat yg asyik berpeluh dan kumpul kerak2 kulit kasar juga boleh guna wash ni . Nanti dia kasi lembut itu kulit okeyss.

Senang bukan ? Kalau husband and wife beli dua2 boleh guna.

Dah tu jimat pula sebab hanya perlu guna sedikit shja sbb cecair yg pekat dan harga mcm mana ?


INFO & TESTIMONI DEWI PERAPAT HYGIENE WASH :
Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash

Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash

Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash


Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash


Kongsi Artikel Ini :
loading...


HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju : 10 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)


HARAP MAAF, MULAI 29/8/2017 TIADA LAGI PERKHIDMATAN COD KERANA TIADA RUNNER. HANYA WALK IN @ POS SAHAJA
----------------------------------------------------------------

PELUANG PEKERJAAN (IKLAN):
• Dispatch Rider - KL Area (RM1.3k - RM1.8k)
• Warehouse assistant cum dispatch - Selangor (RM1.5k - RM2.5k)
Graphic designer - Penang (RM1.8k - RM2.5k)
Website Administrator / Webmaster - KL (RM1.5k - RM4k)
HK / US Travel Website Customer Service Consultant - KL (RM3.5k+)



 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger