TERBARU :
HOME » , » SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA

{[['']]}
Satin Skinz Facial Green Tea


Harga Pasaran : RM110.00
Harga Kami : RM80.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM30.00

POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Isi Kandungan/Berat :

Produk yg di rumus khass utk muka berjerawat batu nanah2 yg kononnya dah tak de harapan nk baik tu jgn risauu hokeyy.. Admin dah siap siapkan formula terbaikkkk yg di adun dgn GREEN TEA dan TEA TREE OIL utk mematikan jerawat. .

KANDUNGAN SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA :
Dalam pack ni mengandungi;

1) ACNE WASH
Mempunyai biji2 halus utk mencuci kotoran dr dalam dan meresap jauh ke dalam pori2 dan akar jerawat. HASIL nya kulit bersih tanpa mengering, bakteria pun dah tak boleh nk membiak.. .

2) ACNE SOLUTION
Mempunya bahan green tea dan tea tree yg paling active utk mengecut kecut kan jerawat dgn lebih cepat. TEXTURE adalah pekat dan tidak berminyak.. Lepas sapu ni muka rasa fresh dan ringan sb jerawat dh tertanggal..hee.. .

3) ACNE DAY TREATMENT
Pelindung dari matahari.. Panas2 terik ni kulit cenderung berminyak. MAKIN SERONOK la jerawat nk naik time ni.. Tapi dgn adanya acne day treatmnt ni kulit muka kita akan bebas minyak dan dlm masa yg sama jerawat baru pun takutttt nak naik! syok aihhh .

4) ACNE NIGHT TREATMENT
Texture yg ringan tanpa minyak, formula 100% green tea ni akan merawat kulit sewaktu tidur.. Jgn menjerit bila bangun pagi je jerawat kecuttt.. Kulit plk akan rasa lebih mengebu dan halusss.. Sehalus satin uollsss.. .

P/S : Utk kesan yg lebih menakjubkan pakai sekali Acne Serum dan Acne Cream ! .


INFO & TESTIMONI SATIN SKINZ FACIAL GREEN TEA :
Satin Skinz Facial Green Tea

Satin Skinz Facial Green Tea



Kongsi Artikel Ini :
loading...


HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju : 10 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)


HARAP MAAF, MULAI 29/8/2017 TIADA LAGI PERKHIDMATAN COD KERANA TIADA RUNNER. HANYA WALK IN @ POS SAHAJA
----------------------------------------------------------------

PELUANG PEKERJAAN (IKLAN):
• Dispatch Rider - KL Area (RM1.3k - RM1.8k)
• Warehouse assistant cum dispatch - Selangor (RM1.5k - RM2.5k)
Graphic designer - Penang (RM1.8k - RM2.5k)
Website Administrator / Webmaster - KL (RM1.5k - RM4k)
HK / US Travel Website Customer Service Consultant - KL (RM3.5k+)



 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger