TERBARU :

BELLEZA COLLAGEN 20 SACHET

{[['']]}
Belleza Collagen


Harga Pasaran : RM129.00
Harga Kami : RM100.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM29.00

Isi Kandungan/Berat : 20 sachet x 6 gram


POSTAGE :
RM8 SEM
RM12 SS

Produk dijamin selamat dan mempunyai kelulusan daripada KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)

Cara putihkan kulit bak SNOW WHITE dalam masa 2 minggu. Dijamin 500% berkesan. Terkini dalam pasaran.

Kulit muka cerah tapi badan gelap? Kulit kusam dan tidak berseri? Tona kulit tak sekata? Masalah jerawat dan jeragat menghantui diri?

Atasinya dengan BELLEZA by Sofieya Beauty Secret!

INFO BELLEZA COLLAGEN :
Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.

Inilah serbuk kolagen TERHANGAT DI PASARAN! Dengan gabungan pelbagai ramuan hebat anda PASTI mendapat…

KULIT yang cerah, licin, berseri, FLAWLESS...
KUKU yang kuat, sihat dan CANTIK...
RAMBUT yang lebat dan cantik BERALUN…
ASET BADAN yang menarik dan MANTAP…

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN : 
✔ Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
✔ Menjadikan kulit glowing secara natural
✔ Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
✔ Mengecilkan liang roma
✔ Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakantona kulit
✔ Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔ Memantapkan bentuk payudara dan punggung
✔ Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
✔ Menghalang jangkitan pada vagina
✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
✔ Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous


KELEBIHAN LAIN BELLEZA COLLAGEN :
• Rasa masam-masam manis yang sangat lazat
• Kulit wajah lembap, tegang, halus serta glowing
• Kulit badan gebu, bersih dan cerah
• Merawat masalah dalaman wanita (keputihan, faraj longgar)
• Melawaskan pembuangan air besar
• Hubungan suami isteri bertambah erat kerana menambah keinginan untuk bersama
• Pori-pori wajah tertutup, parut jeragat hilang
• Rambut kurang gugur
• Bibir sudah tidak kering & membantu kulit tumit yang merekah
• Berat badan juga dapat diseimbangkan sekali gus memberi bentuk tubuh yang menawan


KANDUNGAN BELLEZA COLLAGEN (HIGH GRADE QUALITY) :
Belleza by Sofieya Beauty dirumuskan khas dari bahan-bahan Aktif Grade A.  Produk Belleza lebih SUPERB kesannya kerana kadar serapan bahan aktif lebih PANTAS jika nak dibandingkan dengan lambakan produk pemutihan di pasaran!

Jangan risau, Belleza By Sofieya Beauty memang selamat, 100% Herba!
1. Vitamin C
2. Glutathione
3. Collagen
4. Astaxanthin
5. Yoghurt
6. Pueraria Mirifica
7. Oligo
8. Pomegranate (Delima)
9. Tomato
10. Carrot (Lobak)
11. Peach
12. Mango
13. Strawberry
14. Caramel
15. Vanilla

Semestinya ramai yang perasan Pueraria Mirifica di atas. Mana-mana supplement yang Ada ingridient Pueraria Mirifica tak perlu stop masa period. Sesuai di ambil masa period. Apa kelebihannya pun mesti ramai yang tahu. Tahukah anda, kebanyakan produk BUST UP semestinya mengandungi Pueraria Mirifica. Inilah kelebihan Belleza By Sofieya Beauty.


KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG :
1. Mengangkat & menganjal kembali payudara + punggung
2. Menegang & menstabil kedudukan payudara
3. Menjadikan payudara + punggung lebih seksi mengancam dgn lurah yg ketara
4. Mencerah puting & menghilangkan kedut di sekitar payudara


CARA PENGAMBILAN BELLEZA COLLAGEN :
1- Koyak dan kemam serbuk collagen di bawah lidah
2- Amalkan minum 3 liter sehari


BAGAIMANA RASA BELLEZA COLLAGEN?
Belleza ialah sejenis serbuk yang sedap dikemam begitu sahaja, sambil tengok tv pun boleh makan, sambil buat kerja dekat ofis pun boleh makan, dalam kereta pun boleh makan. Tak perlu dibancuh pun sebenarnya, tapi kalau rasa nak bancuh boleh je.

Rasa Belleza ni masam-masam manis macam Lot 100 Fruit Gummy. Pernah makan tak gula-gula tu? Biasanya kalau dahrasa sekali mesti nak buka sachets satu lagi sebab rasanya yang sedap, tapi saya sarankan anda consume satu (1) sachet sahaja untuk sehari tetapi kalau nak kesan yang cepat anda dibolehkan untuk mengamalkannya dengan 2 – 3 kali sehari.

Belleza sangat senang untuk diamalkan, hanya koyak sachet dan kemam. Mesti kebanyakkan dari kita terasa malas nak bancuh dengan air kan? Ramai je menurut kajian kami pengguna lebih suka jimatkan masa mereka dengan hanya kemam serbuk ini ditambah pula rasanya yang sedap dan tidak terasa aneh bila berada didalam mulut.


SOALAN LAZIM BELLEZA COLLAGEN :
1. Apakah fungsi Belleza by Sofieya Beauty ni?
Berfungsi untuk mengatasi masalah kulit gelap dengan cara paling berkesan, cepat & selamat.

2. Bagaimana cara pengambilannya?
Koyakkan sachet Belleza tersebut, kemam dan minum air suam yang bersih. Seeloknya diamalkan sebelum waktu tidur ataupun sebelum sarapan pagi. Untuk kesan yang optimum anda boleh makannya 2 – 3 kali sehari.

Sila elakkan makanan atau minuman yang berkafien, jika ingin memakan atau meminumnya juga sila jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 2-3 jam.

Semasa period tidak perlu amalkannya kerana masa itu kadar serapan bahan aktif adalah kurang akibat perubahan hormon.

3. Adakah produk ini selamat untuk digunakan?
Ya, produk ini sangat selamat untuk digunakan kerana ia berasaskan herba 100%. Kita juga ada kajian lab dari hospital yang mengesahkan produk ini tiada bahan terlarang.

4. Adakah ibu mengandung boleh menggunakan produk ini?
Ibu mengandung / hamil dibenarkan ambil Belleza by Sofieya Beauty kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba yang selamat digunakan. Pastikan kandungannya melebihi 5 bulan keatas dan kadungan tersebut tiada masalah.

5. Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap kotak?
Setiap kotak mengandungi 20 sachets dan penggunaan selama sebulan, semasa period tidak perlu diamalkan.

6. Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap sachets?
Collagen,  Pueraria Mirifica, Astaxantin, Tomato, Vanilla, Vitamin C, Glutathione, Carrot, Peach, Pomegranate, Mango, Strawberry, Oligo, Caramel, Yoghurt.

7. Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini?
Ibu yang menyusu tiada masalah untuk mengambil Belleza by Sofieya Beauty ini.

8. Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain?
Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam.


SIJIL PENGKELASAN PRODUK BELLEZA COLLAGEN :



TESTIMONI BELLEZA COLLAGEN :
Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Testimoni Belleza Collagen

Kongsi Artikel Ini :
loading...


HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju : 10 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)


HARAP MAAF, MULAI 29/8/2017 TIADA LAGI PERKHIDMATAN COD KERANA TIADA RUNNER. HANYA WALK IN @ POS SAHAJA


 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger