TERBARU :
Produk Terbaru

COCOA COLLAGEN FIBER MEAL V'ASIA

Cocoa Collagen Fiber Meal V'asia


Harga Pasaran : RM35.00
Harga Kami : RM26.25 sahaja !! *
Anda Jimat : RM8.75

Isi Kandungan/Berat :

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Slymdiet Cocoa Collagen


* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK V'ASIA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

Kini, anda tidak perlu lagi bersarapan pagi atau berpusu-pusu untuk keluar makan tengahari setiap hari. Cocoa Collagen Fiber Meal V’Asia merupakan MEAL REPLACEMENT terkini, kaya dengan pelbagai nutrien dah khasiat yang membantu memberikan rasa kenyang selama 4-6 jam pada setiap kali pengambilan. Campuran fiber, cereal, cocoa, dan collagen.

Cocoa Collagen Fiber Meal keluaran V’Asia bertindak sebagai pengganti makanan yang kaya dengan pelbagai jenis khasiat dari sumber semulajadi seperti serat oat, kolagen, beras perang dan  kacang soya. Di samping menggalakkan rasa kenyang, ia juga berkesan untuk meningkatkan tahap metabolisme tubuh seterusnya membantu anda memiliki berat badan yang diimpikan.

KELEBIHAN & KHASIAT COCOA COLLAGEN FIBER MEAL V'ASIA :
✔ Membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal
✔ Membantu anda memiliki bentuk tubuh yang ramping
✔ Meningkatkan tahap metabolisme
✔ Menggalakkan pembakaran lemak
✔ Membantu mengawal selera makan
✔ Menggalakkan rasa kenyang
✔ Melancarkan proses penghadaman
✔ Mengawal paras kolestrol dan gula dalam darah
✔ Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
✔ Meningkatkan keanjalan, ketegangan dan keremajaan kulit
✔ Membantu mencegah proses penuaan
✔ Memelihara kesihatan jantung serta organ dalaman
✔ Membekalkan tenaga tambahan untuk tubuh badan


KANDUNGAN COCOA COLLAGE FIBER MEAL V'ASIA :
1. Malt
2. Koko
3. Beras Perang
4. Psyllium
5. Serat Oat
6. Kacang Soya
7. Kopi
8. Vanilin
9. Kolagen


CARA PENGGUNAAN SLYMDIET COCOA COLLAGEN V'ASIA :
1- Campurkan ke dalam separuh cawan air suam, tambahkan dengan air biasa dan kacau sehingga larut.
2- Amalkan Slymdiet Cocoa Collagen V’Asia dengan segera sebaiknya sebelum sarapan atau mengikut kesuaian sebagai pengganti makanan.


INFO & TESTIMONI COCOA COLLAGEN FIBER MEAL V'ASIA :
Cocoa Collagen Fiber Meal V'asia

Slymdiet Cocoa Collagen V'asia


{[['']]}

ORANGE FIBER XTRA V'ASIA

Orange Fiber Xtra V'asia


Harga Pasaran : RM40.00
Harga Kami : RM30.00 sahaja !! *
Anda Jimat : RM10.00

Isi Kandungan/Berat : 400g

POSTAGE:
RM8.50 SEM
RM11.80 SRWK
RM13.10 SBH


* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK V'ASIA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

 CAMPURAN MINUMAN  PATI ORANGE DENGAN  PSYLLIUM HUSK DAN  KOLAGEN

KELEBIHAN & KHASIAT ORANGE FIBER XTRA V'ASIA : 
Disyorkan untuk berat melebihi 70 kg terutama obesiti melampau 
✔ Merupakan campuran buah oren dengan dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C
✔ Membantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
✔ Membantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan
✔ Menyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
✔ Kesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.


KANDUNGAN ORANGE FIBER XTRA V'ASIA : 
1. Pati Orange
2. Sugar
3. Innulin
4. Maltodextrin
5. Vitamin C (Ascorbic Acid)
6. Tricalcium Phosphate
7. Collagen
8. Acid Citric
9. Enzyme buah-buahan
10. Orange Flavor
11. Enzyme sayur-sayuran
12. Sucralos
13. Senna Leaf Powder


CARA PENGAMBILAN ORANGE FIBER XTRA V'ASIA :
1- Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk.
2- Minum dengan segera.
3- Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam.
4- Boleh diambil sehingga 2 kali sehari.


PERHATIAN :
1. Simpan di tempat yang kering
2. Wanita yang sedang haid boleh mengambil ORANGE FIBER XTRA
3. WANITA YANG HAMIL TIDAK BOLEH MENGAMBIL ORANGE FIBER XTRA
4. Wanita yang menyusu boleh mengambil ORANGE FIBER XTRA bergantung kepada keadaan bayi selepas si ibu mengambilnya.


INFO & TESTIMONI ORANGE FIBER XTRA :

{[['']]}

APPLE FIBER XTRA V'ASIA

Apple Fiber Xtra V'asia


Harga Pasaran : RM35.00
Harga Kami : RM26.25 sahaja !! *
Anda Jimat : RM8.75

Isi Kandungan/Berat : 400g

POSTAGE:
RM8.50 SEM
RM11.80 SRWK
RM13.10 SBH

 CAMPURAN MINUMAN PATI EPAL HIJAU DENGAN PSYLLIUM HUSK DAN KOLAGEN  

KELEBIHAN & KHASIAT APPLE FIBER XTRA : 
✔ Disyorkan untuk berat kurang daripada 70 kg
✔ Merupakan campuran pati epal hijau dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C
✔ Membantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
✔ Membantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan
✔ Menyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
✔ Kesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.


KANDUNGAN APPLE FIBER XTRA V'ASIA :
1. Kiwi Juice Powder
2. Apple Juice Powder
3. Seena Leaf Powder
4. Psyllium Husk
5. Inulin
6. Goji Berry
7. Acai Berry
8. Vitamin C
9. Garcinia Cambogia
10. Collagen
11. Tricalcium Phosphate
12. Spirulina
13. Chlorophyll
14. Malic Acid
15. Stevia
16. Sugar
17. Apple Flavour
18. Guar Gum
19. Maltodextrin


CARA PENGAMBILAN APPLE FIBER XTRA :
1- Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk
2- Minum dengan segera
3- Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam
4- Boleh diambil sehingga 2 kali sehari.


PERHATIAN :
* Simpan di tempat yang kering
* Wanita yang sedang haid boleh mengambil APPLE FIBER + COLLAGEN.
* WANITA YANG HAMIL TIDAK BOLEH MENGAMBIL APPLE FIBER + COLLAGEN.
* Wanita yang menyusu boleh mengambil APPLE FIBER + COLLAGEN bergantung kepada keadaan bayi selepas si ibu mengambilnya.


INFO & TESTIMONI APPLE FIBER XTRA V'ASIA :

{[['']]}

MINYAK BERUBAT HERBA NR

Minyak Berubat Herba NR


Harga Pasaran : RM33.00
Harga Kami : RM28.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM5.00


Isi Kandungan/Berat : 120ml / 159 gram

POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

NO KKM:
MAL20033552T

Minyak berubat ini digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit-sakit ringan pada otot dan sendi, luka ringan dan gatal–gatal kulit.

KANDUNGAN MINYAK BERUBAT HERBA NR :
Mengandungi ramuan herba antaranya:
1. Pandanus Odorus Folium
2. Cymbopogon Nardus Folium
3. Calotropis Gigantea
4.Piperis Longum Fructus
5. Eucaylptus  Globulus


KELEBIHAN & KHASIAT MINYAK BERUBAT HERBA NR :
✔ Mengatasi penyakit sendi
✔ Meredakan ketegangan urat saraf dan otot
✔ Membuang angin dalam badan
✔ Mengatasi masalah sakit pinggang
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Mengatasi masalah pernafasan seperti lelah
✔ Membantu meredakan masalah senggugut dan kitaran haid yang tidak stabil
✔ Mempercepatkan pemulihan luka
✔ Mengatasi masalah radang, kedutan, regangan dan kesan alahan
✔ Memelihara kelembapan dan kelembutan kulit
✔ Mendingin dan menyegarkan tubuh badan
✔ Sesuai untuk kegunaan semua peringkat umur terutamanya bagi ibu dalam pantang


CARA PENGGUNAAN MINYAK BERUBAT NR :
Gunakan beberapa titik minyak untuk disapukan pada bahagian yang sakit.


PERHATIAN
Simpan di tempat dingin dan kering.
Jauhi daripada kanak-kanak.
Sekiranya penyakit berlarutan, sila berjumpa doktor.
Pemakanan yang seimbang dan senaman perlu diamalkan.


INFO & TESTIMONI MINYAK BERUBAT HERBA NR :
Minyak Berubat Herba NR

Minyak Berubat Herba NR

Minyak Berubat Herba NR



{[['']]}

BARRAGEL NONA ROGUY

Barra Gel Nona Roguy


Harga Pasaran : RM30.00
Harga Kami : RM26.00 sahaja !!
Anda Jiamt : RM4.00

Isi Kandungan/Berat : 180ml

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH



Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
Barra Gel :
NOT150804210K

Barra Gel merupakan pembersih peribadi yang diadun menggunakan bunga tanjung, sirih, inai, Aloe Vera dan limau purut yang bukan sahaja mampu menyingkirkan kotoran pada bahagian intim, malah ternyata berkesan untuk merawat masalah keputihan dan bau yang kurang menyenangkan seterusnya menyegarkan lagi bahagian intim anda.

KELEBIHAN BARRA GEL NONA ROGUY:
✔ Membersihkan bahagian intim
✔ Memelihara kelembapan kulit
✔ Melembut dan menghaluskan kulit
✔ Meningkatkan keanjalan dan ketegangan kulit
✔ Membasmi kuman dan bakteria seterusnya menyingkirkan bau yang kurang menyenangkan pada bahagian intim
✔ Mencegah dan mengatasi masalah ruam, kegatalan dan pendarahan atau haid yang berlebihan
✔ Membantu merawat masalah keputihan
✔ Mengetatkan otot faraj
✔ Mendingin dan menyegarkan kulit
✔ Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga terutamanya bagi wanita ketika hamil mahupun haid


KANDUNGAN BARRA GEL NONA ROGUY :
1. Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis)
2. Mawar (Rosa Canina)
3. Bunga Tanjung (Mimusops Elengi L)
4. Sirih (Piper Betle)
5. Limau Purut (Citrus Hystrix)
6. Asam Jawa (Tamarindus Indica)
7. Inai (Lawsonia Inermis)
8. Aloe Vera (Aloe Barbadensis)

CARA PENGGUNAAN BARRA GEL NONA ROGUY :
1- Sapu dan gosokkan Barra Gel pada bahagian intim secara perlahan-lahan.
2- Bilas sehingga bersih.
3- Sesuai untuk kegunaan seisi keluarga terutamanya bagi wanita ketika hamil mahupun haid.


INFO & TESTIMONI BARRA GEL NONA ROGUY :
BarraGel Nona Roguy

BarraGel Nona Roguy

BarraGel Nona Roguy


{[['']]}

MINYAK PILIS ANUGERAH

Minyak Pilis Anugerah


Harga Pasaran : RM15.00
Harga Kami : RM13.50 sahaja !!
Anda Jimat : RM1.50

Isi Kandungan/Berat : 30ml

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Adakah pening dan sakit kepala yang berpanjangan mengganggu anda ketika berpantang?

Mahu menggunakan pilis untuk membuang angin di kepala?

Leceh menyediakan pilis yang perlu dicampur air dan perlu dibersihkan selepas digunakan?

Minyak Pilis Anugerah - tiada lagi sakit kepala, kabur mata dan penyediaan yang rumit.

Urat-urat yang kembang perlu dikendurkan selepas bersalin. Sebab itulah wanita yang berpantang akan mengambil pilis untuk melegakan otot, melancarkan peredaran darah dan menghilangkan sakit kepala.

Pilis yang digunakan perlu dicampur dengan air sebelum memakainya. Sekiranya pilis dibiarkan, ia akan kering dan berterabur di atas lantai.

Anda tidak perlu mengalami masalah tersebut dengan Minyak Pilis Anugerah. Minyak Pilis Anugerah dihasilkan daripada minyak kayu putih, serai, cengkih, halia bara, lengkuas, minyak buah pala dan minyak avokado, herba-herba semulajadi yang bermanfaat untuk kesihatan anda. Ia mudah digunakan dan mudah meresap ke dalam badan.

Tiada lagi sakit kepala, kabur mata dan angin. Aromanya yang nyaman menyenangkan anda.

Alami juga keberkatan ayat-ayat al-Quran yang dibacakan di dalamnya. Di antara surah-surah yang dibacakan adalah:
• Surah Al-Fatihah
• Surah Al-Baqarah
• Surah Al-Buruj
• Surah Al-‘A’raf
• Surah At-Tawbah
• Surah Yunus
• Surah An-Nahl
• Surah Al-‘Isra’
• Surah Ash-Shu’ara
• Surah Fussilat
• Surah Al-‘Ankabut
• dan Asmaul Husna


KANDUNGAN MINYAK PILIS ANUGERAH :
1. Minyak kayu putih
2. Serai
3. Cengkih
4. Halia bara
5. Lengkuas
6. Minyak buah pala
7. Minyak avokado


CARA GUNA MINYAK PILIS ANUGERAH :
1- Hanya sapukan pada dahi setiap kali selepas mandi.
2- Anda pasti tenang semasa berpantang dengan Minyak Pilis Anugerah.



{[['']]}

CATALYST VIRGIN COCONUT OIL (VCO) SOFTGEL

Virgin Coconut Oil Catalyst

Harga Pasaran : RM39.90
Harga Kami : RM36.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM3.90

Isi Kandungan/Berat : 60 gel lembut (softgel)

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Apa itu VCO?
VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara adalah minyak kelapa yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana struktur asal dalamannya dapat dikekalkan seasli-aslinya. Berbanding dengan minyak kelapa biasa di mana haba dan kimia digunakan sewaktu memproses yang mengakibatkan struktur asal dalamannya berubah membawa kepada kemudaratan apabila manusia memakannya.


KELEBIHAN LAIN VCO CATALYST :
✔ Menghilangkan parut jerawat dan stretchmark bagi wanita yang hamil.
✔ Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
✔ Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
✔ Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
✔ Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
✔ Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
✔ Melindungi tubuh daripada kanser.
✔ Jerawat cepat susut
✔ Menstabilkan semula PMS anda
✔ Sistem penghadaman lebih baik
✔ Membantu daripada segi kesuburan
✔ Kurangkan rasa senggugut
✔ Batuk dan selsema cepat hilang
✔ Mengurangkan tidur berdengkur
✔ Dapat membantu mengurangkan berat badan .
✔ Menghasilkan tenaga segera&sentiasa segar
✔ Melembut dan mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit
✔ Sangat bagus untuk masalah jerawat&jeragat serta parut2 lama
✔ Mengatasi masalah kulit berminyak
✔ Mencegah risiko penyakit jantung & kadar kolestrol yang tinggi
✔ Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin dan asid amino
✔ Melegakan pernafasan
✔ Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
✔ Mengurangkan keadaan mudah lapar
✔ Melancarkan kitaran haid& menyeimbangkan hormon
✔ Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami-isteri
✔ Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental
✔ Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin dan asid amino
✔ Melancarkan sekresi insulin dan pengaliran glukosa darah serta mengurangkan risiko diabetes
✔ Mengurangkan stress pada pankreas dan sistem-sistem enzim dalam tubuh
✔ Meningkatkan penyerapan kalsium dan magnesium untuk tulang dan gigi yang kuat.
✔ Melindungi diri dari serangan osteoprosis (proses pereputan tulang)
✔ Mencegah risiko sakit jantung mencegah atherosclerosis (penyempitan saluran darah akibat lemak terkumpul) dan strok
✔ Membantu menurunkan tekanan darah tinggi


CARA PENGAMBILAN VCO CATALYST :
1- 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum ( UTK ORG YG TIDAK GASTRIK ) /selepas makan 9 UTK ORG YG GASTRIK ) .
2- Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus.
3- Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong


SOALAN LAZIM TENTANG VCO CATALYST :
1. Lelaki boleh makan jugak ke?
Yup! Lelaki pon memang boleh makan. Lelaki dan Perempuan memang digalakkan untuk makan VCO ni sebagai suppliment.

2. Harga berapa dan dalam satu botol ada berapa soft gel? Boleh tahan berapa lama satu botol VCO ni? 
Harga VCO sebotol ialah RM 39.90 bagi semenanjung dan RM43.90 bagi Sabah dan Sarawak. Dalam satu botol ada 60 kapsul soft gel dan boleh tahan selama sebulan.

3. VCO nih sesuai dengan semua peringkat umur ke?
Semua peringkat umur digalakkan makan VCO ni. Daripada golongan muda sehinggalah golongan tua.

4. Bagaimana cara pengambilan/pemakanan VCO ni ?
Terdapat 2 cara ;
a) Makan dan Sapu di muka - 2 kali (2 biji kapsul setiap hari) boleh dimakan sebelum/selepas makan. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong. - Juga boleh diambil 2 biji kapsul sekaligus. Seeloknya diambil bersama air suam/ air kosong.
b) Lagi satu, boleh disapu kat muka. Lubangkan sikit guna jarum dekat softgel tu kemudian apply kat muka. Disapukan sebelum tidur malam. Kalau nak biarkan smpi pagi terpulang la. Tapi 15 minit pun dah ok.bagi dis serap kat kulit muka. Tapi untuk kulit sihat dan cantik,better mkn n sapu laa :) Yang penting, pengambilan VCO untuk makan 2 biji kapsul setiap hari jangan pernah skip. Amalkan.

5. Tak bertambah berminyak ke bila sapu soft gel nih dekat muka?
Tidak. Cuma ianya oily bila sapu dekat muka je. Then, boleh terus cuci dan dapat rasakan kelembutan kulit kita tu

6. Kalau dah memang sedia ada kurus, bila makan VCO nih, akan bertambah kurus lagi ke?
 Anda jangan bimbang, if anda dah sedia kurus, ia takkan menguruskan lagi after makan sbb anda punya metabolisma dah sedia tinggi. Untuk metabolisma yang rendah, VCO membantu untuk menaikkan metabolisma anda

7. Berapa lama boleh nampak kesannya selepas makan VCO ni?
Jika anda konsisten mengambil kapsul ini, insyallah, kesannya akan diperoleh dalam masa yang singkat tetapi ia juga bergantung kepada sistem/hormon individu tersebut. Kesan-kesan sampingan juga adalah berlainan bagi setiap individu mengikut masalah yang dihadapi.

8. Halal ke VCO ni?
VCO from Catalyst Brand ni berasal daripada company Catalyst Nutraceutical (M) Sdn.Bhd di Malaysia & it based from nature. 100% bumiputera dan tak perlu ragu-ragu.



{[['']]}

CHARMS FOUNDATION (WHITE FAIRY)

Charms Foundation (White Fairy)


Harga Pasaran : RM59.90
Harga Kami : RM51.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM8.90

Isi Kandungan/Berat : 20g

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH




Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
Charms - White Fairy :
NOT160402627K

White Fairy

TEKSTUR CHARMS FOUNDATION :
✔ Oil based & matte. Oleh itu, ia mampu bertahan dari 6 ke 9 bulan. Sangat jimat!
✔ Mempunyai SPF 15 sesuai untuk melakukan aktiviti harian.

KELEBIHAN CHARMS FOUNDATION :
✔ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak).
✔ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✔ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
✔ Menambahkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✔ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✔ Anti jerawat.
✔ Tidak basah atau berminyak.

KANDUNGAN CHARMS FOUNDATION :
1. Apple Stemcell
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah jeragat.
• Mencerahkan kulit.

2. Kolagen
• Melancarkan kitaran darah
• Mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
• Melambatkan penuaan dan melansingkan badan
• Mencerahkan kulit

3. Minyak Kelapa Dara
• Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
• Menegangkan kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.

4. Minyak Zaitun
• Untuk awet muda.
• Anti penuaan.
• Menyerikan wajah.
• Mengecutkan jerawat.
• Memudarkan parut.


CARA & TIPS MENGGUNAKAN CHARMS FOUNDATION :
1- Dengan menggunakan jari bersih.
2. Dengan menggunkan berus / span yang kering.
3.Sebelum menyapu Charms Foundation, pastikan wajah bersih & kering (tidak berpeluh-peluh). Cuci dengan Charms Cleanser terlebih dahulu.
4. Sapukan Kaisya Serum. Ratakan di seluruh wajah & leher. Tunggu ia meresap terlebih dahulu & sapukan Charms Foundation. Jika cela atau parut masih kelihatan, sapu tebal sedikit di tempat berkenaan.
5. Akhiri dengan sapuan loose/compact powder pilihan masing-masing.

Anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu??

 Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian  tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali  dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu di pilih dengan tepat supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.

Soalan :
"Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang mana sesuai dengan kulit kami?"

Jawapan : 
"Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation  yang betul. Jom teruskan dengan tips berikutnya...

Langkah pertama :
Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

Langkah kedua : 
Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

Langkah ketiga : 
Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah  wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu
menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat,  tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan  dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya  KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!

Love,
CHARMS FOUNDATION MALAYSIA (CFM)

INFO & TESTIMONI CHARMS FOUNDATION :
Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

{[['']]}

CHARMS FOUNDATION (NATURAL BEAUTY)

Charms Foundation (Natural Beauty)


Harga Pasaran : RM59.90
Harga Kami : RM51.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM8.90

Isi Kandungan/Berat : 20g

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH




Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
Charms - Natural Beauty :
NOT160402626K

Natural Beauty

TEKSTUR CHARMS FOUNDATION :
✔ Oil based & matte. Oleh itu, ia mampu bertahan dari 6 ke 9 bulan. Sangat jimat!
✔ Mempunyai SPF 15 sesuai untuk melakukan aktiviti harian.

KELEBIHAN CHARMS FOUNDATION :
✔ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah - tidak berminyak).
✔ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✔ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
✔ Menambahkan kolagen yang dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✔ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✔ Anti jerawat.
✔ Tidak basah atau berminyak.

KANDUNGAN CHARMS FOUNDATION :
1. Apple Stemcell
• Mengatasi masalah penuaan.
• Mengembalikan keremajaan kulit.
• Mengatasi masalah jeragat.
• Mencerahkan kulit.

2. Kolagen
• Melancarkan kitaran darah
• Mencantikkan kulit agar lebih putih dan tegang
• Melambatkan penuaan dan melansingkan badan
• Mencerahkan kulit

3. Minyak Kelapa Dara
• Melembutkan & mengurangkan kekeringan.
• Menegangkan kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan kulit.

4. Minyak Zaitun
• Untuk awet muda.
• Anti penuaan.
• Menyerikan wajah.
• Mengecutkan jerawat.
• Memudarkan parut.


CARA & TIPS MENGGUNAKAN CHARMS FOUNDATION :
1- Dengan menggunakan jari bersih.
2. Dengan menggunkan berus / span yang kering.
3.Sebelum menyapu Charms Foundation, pastikan wajah bersih & kering (tidak berpeluh-peluh). Cuci dengan Charms Cleanser terlebih dahulu.
4. Sapukan Kaisya Serum. Ratakan di seluruh wajah & leher. Tunggu ia meresap terlebih dahulu & sapukan Charms Foundation. Jika cela atau parut masih kelihatan, sapu tebal sedikit di tempat berkenaan.
5. Akhiri dengan sapuan loose/compact powder pilihan masing-masing.

Anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu??

 Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian  tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali  dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu di pilih dengan tepat supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.

Soalan :
"Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang mana sesuai dengan kulit kami?"

Jawapan : 
"Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation  yang betul. Jom teruskan dengan tips berikutnya...

Langkah pertama :
Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

Langkah kedua : 
Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

Langkah ketiga : 
Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah  wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu
menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat,  tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan  dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya  KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!

Love,
CHARMS FOUNDATION MALAYSIA (CFM)

INFO & TESTIMONI CHARMS FOUNDATION :
Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

Testimoni Charms Foundation

{[['']]}

CHRISZEN LIP TINTED STICK

Chriszen Lip Tinted Stick


Harga Pasaran : RM40.50
Harga Kami : RM36.50 sahaja !!
Anda Jimat : RM4.00

Isi Kandungan/Berat :

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Chriszen Lip Tinted Stick membantu menghasilkan sapuan ‘matte’ dengan kesan gradien di samping mengekalkan kelembapan dan keanjalan bibir anda seterusnya menjadikannya tampil lebih mungil dan menawan sepanjang hari.

PILIHAN WARNA CHRISZEN LIP TINTED STICK :
Chriszen Lip Tinted Stick hadir dalam 4 pilihan warna yang memukau:
01 - Tangy Tangerine
02 - Charming Red
03 - Candy Pink
04 - Flawless Fuschia



KELEBIHAN & KHASIAT CHRISZEN LIP TINTED STICK :
✔ Memberikan kesan gradien pada permukaan bibir anda
✔ Menyerlahkan bibir yang mungil dan menawan
✔ Mengekalkan kelembapan dan kelembutan bibir anda
✔ Meningkatkan keanjalan bibir
✔ Mengatasi masalah bibir kering, merekah dan mengelupas
✔ Mengatasi masalah bibir yang gelap
✔ Membantu menaikkan seri wajah anda
✔ Sapuannya mampu bertahan sehingga 12 jam

CARA PENGGUNAAN CHRISZEN LIP TINTED STICK :
1- Oleskan Lip Tinted Stick pada permukaan bibir anda.
2- Ratakan sapuan gincu dari bahagian tengah ke garisan bibir menggunakan span di bahagian hujung gincu untuk mendapatkan kesan gradien.

INFO & TESTIMONI CHRISZEN LIP TINTED STICK :
Testimoni Chriszen Lip Tinted Stick

Testimoni Chriszen Lip Tinted Stick

Testimoni Chriszen Lip Tinted Stick

Testimoni Chriszen Lip Tinted Stick




{[['']]}

JUSNITA V'ASIA

Jusnita V'asia


Harga Pasaran : RM30.00
Harga Kami : RM22.50 sahaja !! *
Anda Jimat : RM4.50

Isi Kandungan/Berat : 6 botol x 310ml


POSTAGE :
RM16 SEM
SS ikut berat

* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK V'ASIA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

Minuman tradisi khusus untuk wanita baik untuk dalaman serta luaran. Diperkaya dengan buah-buahan serta herba khusus wanita. Membantu mengekalkan bentuk tubuh badan. Membantu meningkatkan tenaga.

KELEBIHAN & KHASIAT JUSNITA V'ASIA :
✔ Ia digunakan secara tradisional sebagai suplemen kesihatan & melegakan kepenatan
✔ Membantu menguatkan otot-otot tubuh & badan
✔ Membantu melegakan kepenatan fizikal Membantu  menyihatkan ibu selepas bersalin
✔ Baik untuk awet muda.


INFO & TESTIMONI JUSNITA V'ASIA :
Testimoni Jusnita V'asia

Testimoni Jusnita V'asia

Testimoni Jusnita V'asia



{[['']]}

APPLE FIBER + COLLAGEN V'ASIA

Apple FIber + Collagen V'asia

Harga Pasaran : RM30.00
Harga Kami : RM22.50 sahaja !! *
Anda Jimat : RM7.50

Isi Kandungan/Berat : 15g x 10 sachets


POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

NEW PACKAGING !!
Dahulunya dikenali sebagai Appleslym Dietary

* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK V'ASIA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

 CAMPURAN MINUMAN PATI EPAL HIJAU DENGAN PSYLLIUM HUSK DAN KOLAGEN 

KELEBIHAN & KHASIAT APPLE FIBER + COLLAGEN V'ASIA : 
Disyorkan untuk berat kurang daripada 70 kg 
✔ Merupakan campuran pati epal hijau dengan fiber Psyllium Husk, Kolagen dan Vitamin C
✔ Membantu mendapatkan berat ideal sambil mencantik dan menganjalkan kulit
✔ Membantu memberi rasa kenyang dan menyekat selera makan
✔ Menyingkirkan lebihan makanan yang tidak terhadam
✔ Kesan dapat dirasai seawal 4-8 jam dimana lebihan lemak, minyak dan lendir keluar melalui pembuangan.


KANDUNGAN APPLE FIBER + COLLAGEN V'ASIA :
1. Kiwi Juice Powder
2. Apple Juice Powder
3. Seena Leaf Powder
4. Psyllium Husk
5. Inulin
6. Goji Berry
7. Acai Berry
8. Vitamin C
9. Garcinia Cambogia
10. Collagen
11. Tricalcium Phosphate
12. Spirulina
13. Chlorophyll
14. Malic Acid
15. Stevia
16. Sugar
17. Apple Flavour
18. Guar Gum
19. Maltodextrin


CARA PENGAMBILAN APPLE FIBER + COLLAGEN :
1- Campurkan kandungan ke dalam suku cawan air suam, kacau sehingga larut dan tambahkan dengan air biasa atau sejuk
2- Minum dengan segera
3- Ambil 1 sachet setiap hari selepas makan tengah hari atau malam
4- Boleh diambil sehingga 2 kali sehari.


PERHATIAN :
* Simpan di tempat yang kering
* Wanita yang sedang haid boleh mengambil APPLE FIBER + COLLAGEN.
* WANITA YANG HAMIL TIDAK BOLEH MENGAMBIL APPLE FIBER + COLLAGEN.
* Wanita yang menyusu boleh mengambil APPLE FIBER + COLLAGEN bergantung kepada keadaan bayi selepas si ibu mengambilnya.


INFO & TESTIMONI APPLE FIBER + COLLAGEN V'ASIA :

Testimoni Apple Fiber + Collagen V'asia

Testimoni Apple Fiber + Collagen V'asia

Testimoni Apple Fiber + Collagen V'asia

Testimoni Apple Fiber + Collagen V'asia



Apple Fiber + Collagen V'asia






{[['']]}

CLEARANCE STOCK

Lelong
HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju / Gdex: 3 petang
COD : inform sebelum 11 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)

CASH ON DELIVERY

KAWASAN LIPUTAN COD: 
• Seri Kembangan, The Mines 
• Serdang Perdana/Serdang Raya 
• UPM, MARDI 
• Bandar Tun Hussein Onn Cheras 
• Puchong (dr Bkt Puchong --> IOI Mall) 
• Equine & area berdekatan 
• Bangi 
• Putrajaya 
• Sg Ramal --> Bdr Teknologi Kajang 
• Semenyih 
• KL (dr Times Square & radius 10km drpdnya) 
• Hulu Langat (Petronas Nanding) 
• Ampang 
• Setiawangsa 
• Keramat 
• Wangsa Maju, Sri Rampai
• Setapak --> Danau Kota 
• Tmn Melati 
• Tmn Melawati 
• Zoo, Ukay Perdana 
• Sentul 
• Sg Besi, Lakefields 
• Bdr Tasek Selatan 
• Bdr Tun Razak 
• Bdr Seri Permaisuri --> PGRM Cheras 

Isnin, Rabu & Jumaat: Area Selangor
Selasa & Khamis: Area KL

 Minima caj penghantaran RM6 bergantung pada kawasan dan berat produk 
 Runner hanya available hari & waktu bekerja sahaja 
 Sahkan tempahan anda sebelum jam 11 pagi hari yang sama

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger