TERBARU :
Produk Terbaru

(CLEARANCE) AURAWHITE 3D SHEET MASK

AuraWhite 3D Sheet Mask


[ 1 KEPING ]

Harga Pasaran : RM10.00
Harga Kami : RM2.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM8.00

[ 5 KEPING ]

Harga Pasaran : RM50.00
Harga Kami : RM10.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM10.00


POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Maksimum 15pcs utk postage RM7.20 SEM / RM9.80 SRWK / RM10.50 SBH

NEW PRODUCT 3DM yoo!
SKIN WHITENING 
SKIN ELASTICITY
SKIN TIGHTENING 

Wahhh segarnyaa rasa pakai 3D diamond sheet mask new improvement ni. Ambil dari peti ais terus pakai kat muka 30minit kulit anjal cerah n lembap sgt..Best gile tauu... Boleh kecutkan pori2 tau.

KELEBIHAN 3D DIAMOND SHEET MASK AURAWHITE :
✔ Mengembalikan keremajaan kulit anda
✔ Melembapkan kulit
✔ Anti Penuaan
✔ Mengecilkan pori-pori pada wajah anda
✔ Menegangkan kulit wajah yang kendur
✔ Mencantikan kulit wajah anda
✔ Menggunakan nano pitera merawat kulit sehingga lapisan paling dalam
✔ Mengandungi pure hyaluronic acid bagi mengurangkan kedutan pada wajah
✔ Wajah segar bagai rawatan di salun kecantikan


BAHAN AURAWHITE 3D SHEET MASK :
1. Air
2. Collagen
3. Sorbitol
4. Hyaluronic Acid
5. Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry)
6. Leaf Extract
7. Pro-Vitamin B5


CARA PENGGUNAAN AURAWHITE 3D SHEET MASK :
1- Dipakai pada waktu malam sebelum tidur selama 40minit. Buka dan perkupkan pada wajah dengan rata.

Tips: 
Elok dipakai selepas menggunalkan AURAWHITE 24K GOLD REFINING SCRUB. Selepas Menggunakan mask dan lebihan collagen anda boleh sapukan pada tangan atau seluruh badan. Simpan mask didalam peti sejuk untuk mendapatkan kesegaran.


TESTIMONI AURAWHITE 3D SHEET MASK :


{[['']]}

(CLEARANCE) TONER BUANG DAKI NINASKINCARE

Toner buang daki Ninaskincare


Harga Pasaran : RM60.00
Harga Kami : RM41.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM19.00

Isi Kandungan/Berat : 150ml


POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

⚠️ TIADA EXP. DATE ⚠️

Toner buang daki Ninaskincare sangat berkesan untuk mencuci bahagian badan yang berdaki degil sehingga tampak lingkaran gelap, berkeping atau hitam kusam terutama di pelipat lengan, siku, celahan peha, ketiak, leher dan lutut.

Jika anda ada masalah daki degil seperti di atas, jom cuba toner ini.

KELEBIHAN & KEBAIKAN TONER BUANG DARI KELUARAN NINASKINCARE :
Tidak pedih Selamat digunakan Boleh digunakan untuk muka dan badan!

CARA GUNA TONER BUANG DAKI :
1- Titiskan toner pada kapas, cuci/gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi. 
2- Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
3- Kesan gelap/daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas serta merta.
4- Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.


KANDUNGAN BUANG DAKI TONER :
1. Olive oil
2. Ekstrak papaya
3. Tawas
4. Boric acid (khas untuk buang daki)


TESTIMONI TONER BUANG DAKI NINASKINCARE :
Testimoni Toner buang daki

Testimoni Toner buang daki

Testimoni Toner buang daki





{[['']]}

DAY CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA

Day Cream Herba Chanteq Purnama


Harga Pasaran : RM29.90
Harga Kami : RM22.43 sahaja !!
Anda Jimat : RM7.47

Isi Kandungan/Berat : 6 gram

POSTAGE:
RM7.20 SEM

RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK CHANTEQ PURNAMA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

KELEBIHAN DAY CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA :
✔ Gabungan rumusan pencerahan kulit serta perlindungan khusus UVA & UVB, menghasilkan kulit wajah yang lembap, halus, gebu dan cerah secara semulajadi.
✔ Untuk melindungi kulit muka daripada pancaran UV dan mengekalkan Kelembapan serta kelembutan kulit wajah supaya kelihatan lebih bersinar dan bertindak sebagai alas bedak
✔ Memperbaiki struktur kulit secara mendalam
✔ Berfungsi sebagai antioksidan yang berperanan meremajakan kulit
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit


CARA PENGGUNAAN DAY CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA :
1- Sapukan Day Cream Herba Chanteq Purnama pada keseluruhan wajah selepas menggunakan Toner Vitamin C Plus Collagen.
2- Gunakan pada waktu siang sahaja



{[['']]}

NIGHT CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA

Night Cream Herba Chanteq Purnama


Harga Pasaran : RM29.90
Harga Kami : RM22.43 sahaja !!
Anda Jimat : RM7.47

Isi Kandungan/Berat : 6 gram

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK CHANTEQ PURNAMA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ

KELEBIHAN NIGHT CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA :
✔ Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat
✔ Memudarkan parut
✔ Menghaluskan dan Mencerahkan kulit
✔ Mencegah kulit kusam
✔ Meratakan Rona Kulit
✔ Mengecilkan Pori
✔ Mengurangkan kedutan halus agar kulit kelihatan lebih segar dan berseri
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit


CARA PENGGUNAAN NIGHT CREAM HERBA CHANTEQ PURNAMA :
1- Sapukan Night Cream Herba Chanteq Purnama pada keseluruhan wajah selepas menggunakan Toner Vitamin C Plus Collagen.
2- Gunakan Night Cream Herba Chanteq Purnama pada waktu malam sahaja



{[['']]}

(CLEARANCE) AS BEAUTY SABUN VITAMIN C



Harga Pasaran : RM45.00
Harga Kami : RM31.50 sahaja !!
Anda Jimat : RM13.50

Isi Kandungan/Berat :

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK

RM10.50 SBH

Bertindak membantu meningkatkan metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru, seterusnya merencatkan proses penuaan, mengurangkan garis-garis halus serta meningkatkan keregangan kulit agar sentiasa kelihatan muda serta membantu dalam mengekalkan kelembapan semulajadi dan menyegarkan kulit.

Tidak mengandungi pewarna tambahan.

Amat sesuai untuk kulit matang(40++ tahun)

Tidak berapa sesuai utk kulit yang berjerawat dan berminyak kerana sabun ini lebih berpelembap bimbang muka akan lebih berminyak dan mengakibatkan jerawat bertambah.

KELEBIHAN AS BEAUTY SABUN VITAMIN C :
✔ Bertindak membantu meningkatkan metabolisme kulit dengan penjanaan sel-sel baru
✔ Merencatkan proses penuaan
✔ Mengurangkan garis-garis halus
✔ Meningkatkan keregangan kulit agar sentiasa kelihatan muda
✔ Membantu dalam mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.
✔ Sesuai untuk kulit matang.


{[['']]}

(CLEARANCE) LOSYEN TERAPI ANGGUN SERAI MAS

Losyen Terapi Anggun Serai Mas


Harga Pasaran : RM24.00
Harga Kami : RM20.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM4.00

Isi Kandungan/Berat : 160ml

POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

⚠️ EXP. DATE 11/2017 ⚠️




Diluluskan oleh :
Kementerian Kesihatan Malaysia
No. Sijil :
LOSYEN TERAPI ANGGUN :
NOT150203184K


Losyen panas pelbagai guna, Losyen Terapi Anggun menemui ramuan baru iaitu gabungan bersama Pati Serai Wangi dan Halia.

Formula ini mempunyai tahap kepanasannya yang bersesuaian diamalkan oleh sama ada lelaki atau perempuan, untuk semua tujuan sapuan luaran, kecuali tempat sensitif.

KELEBIHAN LOSYEN TERAPI ANGGUN SERAI MAS :
✔ Dapat membantu memecahkan lemak di dalam badan dan menjadikan bentuk badan lebih ramping dan ideal.
✔ Boleh menghilangkan migrain (sakit kepala)
✔ Sesuai untuk urutan seluruh badan dengan memecahkan dan membuang angin-angin dalam badan
✔ Membantu mengatasi masalah selulit dan melawaskan pembuangan air besar
✔ Sesuai untuk ibu yang lepas bersalin untuk memelihara bentuk badan yang anggun dan menawan
✔ Mengatasi sakit-sakit sendi, sengal-sengal otot, kebas-kebas, bisa-bisa badan, kaki dan lutut serta kurap air di celah kaki, cagu di kuku dan gigitan serangga
✔ Mudah menyerap dan tidak berminyak
✔ Mencegah melecur terkena api, minyak panas atau air panas
✔ Melegakan kembung perut untuk kanak-kanak dicampurkan sedikit minyak masak


CIRI-CIRI LOSYEN TERAPI ANGGUN :
✔ Mudah menyerap
✔ Tidak berminyak/tidak melekit
✔ Mempunyai bauan aromaterapi selepas beberapa minit
✔ Ketahanan panas berpanjangan seharian
✔ Sesuai untuk seisi keluarga
✔ Tidak sesuai untuk bayi
✔ Gunakanlah tanpa was-was
✔ Untuk kegunaan luaran sahaja


CARA PENGGUNAAN LOSYEN TERAPI ANGGUN SERAI MAS :
1- Sapu pada tempat yang bermasalah.
2- Urut secara perlahan-lahan.
3- Boleh digunakan sekerap mungkin.
4- Tidak berminyak / tidak melekit dan mudah menyerap.
5- Mempunyai bauan aromaterapi (wangi) selepas 10-15 minit sapuan.



{[['']]}

(CLEARANCE) DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH

Dewi Perapat Hygiene Feminine Wash


Harga Pasaran : RM29.90
Harga Kami : RM24.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM5.90


Isi Kandungan/Berat : 100ml

POSTAGE :
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

⚠️ EXP. DATE 11/2017 ⚠️

4 DALAM 1
Sesuai digunakan oleh lelaki & wanita !!

KELEBIHAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
✔ Memberikan kesegaran dan kebersihan sepanjang hari
✔ Diformulakan khas bagi wanita untuk membersihkan bahagian luar feminin tanpa sebarang gangguan dan was-was
✔ Merapat dan memutih bahagian feminin wanita
✔ Sangat disyorkan penggunaan ketika didatangi haid
✔ Sangat sesuai dan lembut untuk kulit sensitif
✔ Membantu masalah bau badan bagi lelaki dan perempuan
✔ Menjaga PH miss V dengan sempurna tidak mengeringkan


KANDUNGAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
1. Air yang dirawat
2. Ekstrak Manjakani
3. Terminalia Belerica
4. Minyak Cengkih
5. Centella Asiatica
6. Ekstrak Daun Sirih
7. Glucol
8. Ekstrak Oren ( Vitamin C )


CARA PENGGUNAAN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
UNTUK PEMBERSIH MISS V :
1- Tuangkan sedikit pencuci pada tapak tangan yang bersih dan lembap
2- Cuci bahagian luar feminin sehingga berbuih.
3- Kemudian bilas sehingga bersih.


SEBAGAI PENCERAH UNTUK LELAKI DAN WANITA :
1- Letakkan sedikit cecair sebesar 20 sen di jari anda.
2- Buihkan sedikit gosok di tempat yang berkenaan seperti ketiak / celah pelipat peha / leher.
3- Biarkan sehingga 5 ke 10 minit
4- Bilas sehingga bersih


SEBAGAI PENGHILANG BAU BADAN :
1- Letakkan sedikit cecair sebesar 20 sen di jari anda. Sapu pada ketiak ( jika masalah anda adalah ketiak ) 2- Biarkan sehingga 5 ke 10 minit.
3- Boleh digunakan 2 kali sehari


KELEBIHAN LAIN DEWI PERAPAT HYGIENE FEMININE WASH :
1. Bantu wanita dgn bahagian miss V. KASI RAPAT TEGANG HARUM PINK COLOR.

2. Katakan no to keputihan, bau kurang harum dan ketidakselesaan kpd miss v.

3. Waktu haid boleh guna bagi membantu gigirls outthere stay fresh and wangi. Sungguh wangi bau strawberry. Rasa mcm nak makan2 je lalalaaa.

4. So apa faedah utk lelaki pula ? Well siapa yg ada bau badan boleh guna wash ni untuk dijadikan elemen sbg pengurang bau badan. Gantikan bau bacin anda dengan bau strawberry yg lazat dah harum. Kasi gigirls out there terpesona cewahh.

Caranya hanya gosokkan wash ni di bahagian bermasalah contohnya di ketiak dan biarkan 4 ke 10 minit dan biarkan haruman strawberry meresap dan sireh mematikan kuman punca bau busuk anda tu.

Boleh digunakan daily basis.

5. Ada bahagian2 yang gelap akibat daki zaman lapuk, kesan2 parut lama yang susah nak hilang, celah celah pelipat yg asyik berpeluh dan kumpul kerak2 kulit kasar juga boleh guna wash ni . Nanti dia kasi lembut itu kulit okeyss.

Senang bukan ? Kalau husband and wife beli dua2 boleh guna.

Dah tu jimat pula sebab hanya perlu guna sedikit shja sbb cecair yg pekat dan harga mcm mana ?


INFO & TESTIMONI DEWI PERAPAT HYGIENE WASH :
Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash

Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash

Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash


Testimoni Dewi Perapat Hygiene Wash


{[['']]}

(CLEARANCE) MASKER INTIM SERI DEWI MALAM (SDM)

Masker Intim


Harga Pasaran : RM30.00
Harga Kami : RM21.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM9.00

Isi Kandungan/Berat : 8 gram

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

KEGUNAAN MASKER INTIM SDM :
✔ Hilangkan gatal-gatal miss V
✔ Keselesaan sepanjang hari, rasa kering dan tiada rasa melekit.
✔ Bau hilang.

Then masa nak mandi boleh ambil masa untuk scrub balik bedak-bedak yang disapu tadi. Dah boleh tengok kesan pakai MASKER INTIM masa ni. Banyak daki-daki akan keluar dan itu semua ialah sel kulit mati yang ada pada miss V. Bila dah scrub then lap dengan kain bersih U All boleh rasa sendiri halus, lembut & licin. Penggunaan setiap hari miss V akan bersih, takde lagi lebam-lebam. Fresh pink!! Bagi yang menjaga kebersihan miss V rawatlah daripada sekarang. Jangan biar keputihan & lendir berkumpul lama-lama dalam faraj. Kotor dan sangat bahaya ye


MASKER INTIM SDM BERFUNGSI UNTUK :
✔ Merawat masalah kegatalan di bahagian intim
✔ Menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber
✔ Menggebukan pipi vagina
✔ Memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh / lebihan lendir
✔ Mengembalikan warna asal miss-v


RAMUAN MASKER INTIM :
1. Manjakani
2. Cengkih
3. Pinang muda
4. Sireh


KELEBIHAN MASKER INTIM :
✔ Permukaan faraj akan menjadi tegang dan halus
✔ Lubang faraj akan menjadi rapat dan tertutup
✔ Bibir faraj yang mengeleber akibat melahirkan anak akan menjadi rapat kembali dan tegang
✔ Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan faraj 


CARA GUNA MASKER INTIM SDM :
1- Digunakan selepas setiap kali faraj dibersihkan DAN DISAPU keseluruhan termasuk pipi kanan dan kiri faraj sebagai bedak.
2- Dengan menggunakan jari sapukan keseluruhan permukaan faraj yang lembab
3- Setiap kali membersihkan faraj hendaklah scrub keluar daki – daki yang melekat di permukaan faraj setelah bersih sapukan kembali MASKER INTIM SDM.


TESTIMONI MASKER INTIM SERI DEWI MALAM :
Testimoni Masker Intim

Testimoni Masker Intim


{[['']]}

JAMU DEWI DARA 50 KAPSUL SERI DEWI MALAM



Harga Pasaran : RM48.00
Harga Kami : RM41.00 sahaja !!
Anda Jimat : RM7.00

Isi Kandungan/Berat : 50 kapsul

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Jamu Dewi Dara digunakan secara tradisional untuk melancarkan haid, mengecutkan rahim, merapatkan bahagian intim, menghilangkan keputihan, menghilangkan angin bisa dalam badan dan memberi tenaga kepada wanita.

JAMU DEWI DARA SESUAI UNTUK :
1. Wanita yang muda, tua, dan anak dara.
2. Wanita yang faraj ternganga, berlendir dan berair.
3. Wanita yang mengalami keputihan.
4. Wanita yang kerap berjimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap.
5. Wanita selepas bersalin.
6. Wanita yang mengalami gatal-gatal di bahagian faraj
7. Wanita yang mengalami senggugut


JAMU DEWI DARA BERFUNGSI UNTUK :
✔ Mengecutkan rahim
✔ Mengecut faraj secara perlahan-lahan dari masa ke semasa dan mencuci rahim.
✔ Memanaskan rahim. Darah-darah atau lendir-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh ke dalam faraj.
✔ Memberikan tenaga.
✔ Merawat masalah keputihan.
✔ Memecahkan angin dalam badan.
✔ Melancarkan peredaran darah.
✔ Membuang toksik dalam badan dengan memudahkan membuang air besar.
✔ Membantu menaikkan nafsu berahi.
✔ Memanaskan urat-urat yang sejuk dan ngilu
✔ Merawat sengugut. Makan jamu ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut (darah beku)
✔ Berhenti makan ketika haid jika rahim sudah sihat dan faraj telah bersih.
✔ Makan jamu ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid
✔ Makan jamu ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan
✔ Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
✔ insyaallah dapat merawat cyst atau fibroid
✔ Diperbuat dan diadun dgn 23 jenis herba


TINDABALAS JAMU DEWI DARA KEPADA PENGGUNA :
1. Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak.
2. Lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
3. Terasa denyutan pada ari-ari atau di dalam rahim
4. Terasa denyutan pada faraj.
5. Terasa hangat dalam faraj.
6. Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
7. Seluar dalam basah akibat air bukan dari air kencing.
8. Seluar dalam berwarna kuning atau hijau.
9. Bila penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas hilang.
10. Payudara tegang dan pejal.
11. Punggung tegang dan pejal.

RAMUAN JAMU DEWI DARA :
1. Semen Croton Caudatum
2. Folium Hippocratea Indica
3. Herba Phyllagathis rotundifolia
4. Semen Nigella Sativa
5. Rhizoma Zingiber Officinate
6. Fructus Cuminum Cynimum
7. Fructus Unacaria Gambir
8. Rhizoma Kaempferia Galanga
9. Semen Amomum Kepulaga
10. Semen Myristica Fragrans


KELEBIHAN JAMU DEWI DARA :
✔ Memberikan tenaga,
✔ Merawat masalah keputihan,
✔ Memecahkan angin dalam badan dan terkentut2,
✔ Memanaskan urat2 yg sejuk n ngilu,
✔ Merawat sengugut,
✔ Mengecutkan dan mencuci rahim,
✔ Melancarkan peredaran darah,
✔ Membuang toksik dalam badan dgn memudahkan buang air besar,
✔ Membantu wanita berahi.
✔ Melancarkan period sesuai bg mereka yg mengalami masalah period tidak menentu
✔ Insyaallah dapat merawat cyst atau fibroid
✔ Diperbuat dan diadun dengan 23 jenis herba
✔ Ia juga mampu berperanan merawat rahim dari dalam secara semulajadi
✔ Mengecutkan rahim
✔ Mengecutkan batu meroyan
✔ Mampu menurunkan berat badan
✔ Mampu menaikan seri wajah jika diambil secara konsisten
✔ Menegangkan payudara
✔ Menegangkan punggung


CARA PENGGUNAAN JAMU DEWI DARA (JDD) :
2 biji kapsul setiap hari selepas makan. Botol berikutnya 1 kapsul setiap hari selepas makan.


TINDAKBALAS NEGATIF KEPADA PENGGUNA :
Jika salah penggunaan oleh wanita yang tidak bermasalah seperti dinyatakan di atas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj, kwesat dan mempercepatkan menopause.


DILARANG KERAS MENGAMBIL JAMU DEWI DARA (JDD) BAGI :
1- Wanita yang minum arak.
2- Wanita mengandung.
3- Wanita terus mengamalkan minum ais.


AMARAN : JAMU INI TIDAK BOLEH MAKAN BERSAMA PRODUK PELANGSING / JAMU HERBA LAIN..SILA DAPATKAN NASIHAT SEBELUM MEMBELI..KAMI TIDAK BERTANGGUNGJAWAB JIKA ADA SEBARANG TINDAK BALAS BERLAKU


KKM NO :
MAL06030940TC


INFO & TESTIMONI JAMU DEWI DARA SERI DEWI MALAM :
Testimoni Jamu Dewi Dara

Testimoni Jamu Dewi Dara






{[['']]}

WHITENING & LIFTING SOAP V'ASIA

Whitening & Lifting Soap V'asia


Harga Pasaran : RM15.00
Harga Kami : RM11.25 sahaja !!
Anda Jimat : RM

Isi Kandungan/Berat :

POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Sabun yang membersih secara mendalam membantu mencerah dan menganjalkan kulit.
Diperkaya dengan ekstrak alpha arbutin, sakura dan collagen yang baik untuk keremajaan kulit agar kelihatan awet muda.

KELEBIHAN WHITENING & LIFTING SOAP V’ASIA:
✔ Mengurangkan lebihan minyak pada wajah
✔ Menanggalkan kesan solekan
✔ Menyingkirkan kulit mati
✔ Menghilangkan kekusaman
✔ Menaik seri
✔ Menghalus dan menganjalkan kulit

CARA PENGGUNAAN WHITENING & LIFTING SOAP V’ASIA:
1- Buih dan gosokkan dengan lembut dari arah dagu ke dahi
2- Bilas hingga bersih
3- Cuci 2 kali sekiranya mengunakan solekan


{[['']]}

PEARL WHITE CUR-V SHAKE + CHIA SEED JAMU JELITA

Pearl White Cur-V Shake + Chia Seed Jamu Jelita


Harga Pasaran : RM38.90
Harga Kami : RM29.18 sahaja !! *
Anda Jimat : RM9.72

Isi Kandungan/Berat : 400g tidak termasuk shaker

POSTAGE:
RM8.50 SEM
RM10.80 SRWK
RM13.10 SBH

* PROMOSI LESS 25% UTK PRODUK JAMU JELITA SAH SEHINGGA DIBERITAHU SHJ


Pearl White Cur-V

CUR-V SHAKE + CHIA SEED yang boleh mengenyangkan.. Dan mengandungi 5x ganda LEBIH KALSIUM dari susu.

CUR-V SHAKE - CHIA SEED ialah Serbuk Minuman Campuran Psyllium Husk,Protien, Biji Chia dan berperisa Vanilla.

Senang, Sedap, Mengenyang, Menyihat, Menyegar, Melawas, Berat Ideal dan Selamat.

CARA PENGAMBILAN PEARL WHITE CUR-V JAMU JELITA :
1- Bancuh 2 sudu dengan 150ml air menggunakan shaker.
2- Goncang sehingga larut.
3- Amalkan 15 minit sebelum makan tengahari atau malam.


INFO & TESTIMONI PEARL WHITE CUR-V JAMU JELITA :
Testimoni Pearl White Cur-V


Pearl White Cur-V Shake + Chia Seed

Pearl White Cur-V Shake + Chia Seed

{[['']]}

IQ DANISH (COKLAT) ALMAS



Harga Pasaran : RM38.00
Harga Kami : RM30.40 sahaja !!
Anda Jimat : RM7.60

Isi Kandungan/Berat : 100mg x 40 biji


POSTAGE:
RM7.20 SEM
RM9.80 SRWK
RM10.50 SBH

Terdapat dalam dua perisa kegemaran kanak-kanak, coklat atau strawberry. Sesuai untuk para pelajar yang akan menghadapi peperiksaan. Formulasi terbaik untuk anak anda.

KELEBIHAN & KHASIAT IQ DANISH ALMAS :
✔ Membantu merangsang minda kreatif anak anda.
✔ Meningkatkan sistem imunisasi dan antibodi badan.
✔ Membantu memberi tenaga.
✔ Merangsang percakapan dan pertuturan kanak-kanak.
✔ Meningkatkan daya ingatan & daya tumpuan minda.
✔ Membantu sistem pencernaan.
✔ Membekalkan sumber pemakanan yang lengkap dan seimbang.
✔ Mengatasi tekanan.
✔ Memulihkan semangat & tenaga/memperoleh keyakinan diri.
✔ Keupayaan belajar akan lebih bertenaga.
✔ Mampu mengekalkan konsentrasi untuk jangka waktu yang lebih lama.
✔ Mudah memberi tumpuan kepada pelajaran.

INFO & TESTIMONI IQ DANISH ALMAS :
IQ Danish Almas


IQ Danish Almas

Testimoni IQ Danish (Coklat)

Testimoni IQ Danish


{[['']]}

CLEARANCE STOCK

Clearance Stock
HUBUNGI KAMI
011-2409 9343
(( sila klik link di atas ))

Kini di Shopee dan Carousell !! :)


CLOSE ORDER :
HARI BEKERJA :
PosLaju / Gdex: 3 petang
COD : inform sebelum 11 pagi
Walk-in : Seri Kembangan, Selangor
-- Isnin - Sabtu (10pg - 6ptg)

CASH ON DELIVERY

KAWASAN LIPUTAN COD: 
• Seri Kembangan, The Mines 
• Serdang Perdana/Serdang Raya 
• UPM, MARDI 
• Bandar Tun Hussein Onn Cheras 
• Puchong (dr Bkt Puchong --> IOI Mall) 
• Equine & area berdekatan 
• Bangi 
• Putrajaya 
• Sg Ramal --> Bdr Teknologi Kajang 
• Semenyih 
• KL (dr Times Square & radius 10km drpdnya) 
• Hulu Langat (Petronas Nanding) 
• Ampang 
• Setiawangsa 
• Keramat 
• Wangsa Maju, Sri Rampai
• Setapak --> Danau Kota 
• Tmn Melati 
• Tmn Melawati 
• Zoo, Ukay Perdana 
• Sentul 
• Sg Besi, Lakefields 
• Bdr Tasek Selatan 
• Bdr Tun Razak 
• Bdr Seri Permaisuri --> PGRM Cheras 

Isnin, Rabu & Jumaat: Area Selangor
Selasa & Khamis: Area KL

 Minima caj penghantaran RM6 bergantung pada kawasan dan berat produk 
 Runner hanya available hari & waktu bekerja sahaja 
 Sahkan tempahan anda sebelum jam 11 pagi hari yang sama

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
COPYRIGHT © 2013. BEAUTY KIOSK - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Modified By BEAUTY KIOSK
Proudly powered by Blogger